LT Communication Reklámügynökség

KépekCím: 1139, Budapest Fáy utca 20.

Átadás éve: 2019 Q4

Kialakított terület mérete: 360 m²

Irodában dolgozók száma: 25

Bérlő cég: LT Communication Reklámügynökség Kft.


Rövid bemutatkozás

A 2008-ban alapított LT Communication Reklámügynökség elsősorban multinacionális ügyfeleknek nyújt egyedi és teljeskörű marketingkommunikációs szolgáltatásokat. Független magyar tulajdonú reklámügynökségként vagyunk jelen a piacon és büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 12 év dinamikus növekedése mellett mindvégig sikerült megőrizzük ügynökségünk családias jellegét is. Nálunk mindenkinek lételeme a kreatív gondolkodás és a folyamatos ötletelés, szeretünk együtt dolgozni és irodánk barátságos légkörét ügyfeleink is értékelik. Cégünknél a profizmus mellett a törődés és odafigyelés is fontos szerepet kap, hiszen nemcsak a célt kell együtt elérnünk, hanem az oda vezető úton is jól kell érezzük magunkat.

Új irodánk kiválasztásánál szem előtt tartottuk, hogy olyan helyszínt találjunk, amelynek lokalizációja munkatársaink mindennapos rutinjában sem okoz túl sok változást, ugyanakkor alkalmas lehet annak a kreatív és inspiráló munkakörnyezetnek a kialakítására, amelyben mi és ügyfeleink is otthonosan érezzük majd magukat. Fontosnak tartottuk, hogy a hely kényelmes és tágas terekkel rendelkezzen, sok természetes fény jusson be és elképzeléseinknek megfelelően lehessen kialakítani a munkaterületeket. Sok keresgélés, egyeztetés és tervezés eredményeként közösen választottuk ki azt a XIII. kerületben található új székhelyünket.

Az iroda jelenlegi kialakítása is közös döntés és közös tervezési folyamat eredménye. Kreatív munkatársaink a belső terek maximális térkihasználása mellett, egyedi igényeink figyelembevételével tervezték meg a belső elrendezést és a designt. Több előzetes alaprajzot, valamint fotóminőségű 3D látványtervet készítettek, hogy a lehető legoptimálisabban helyezzük el az asztalokat és mindannyian képet kapjunk arról, milyen lesz a végeredmény. Art directoraink álmodták meg azt a végső designt, ami reményeink szerint méltó képen tükrözi ügynökségünk kreativitását és professzionizmusát.

Három hónapnyi felújítási és kivitelezési munka után, 2019. végén költöztünk be és úgy érezzük sikerült létrehozzuk azt a kreatív műhelyünket, melynek inspiráló miliője még hosszú ideig hozzá fog járulni produktivitásunkhoz és minőségi munkánkhoz.


Okok, amiért a díjra érdemes

Kreatív műhely - Munkatársaink bevonásával saját magunk terveztük az iroda kialakítását és a designt. Létrehoztunk egy igazi kreatív műhelyt, ahol családias és inspiráló környezetben ötletelhetünk és dolgozhatunk, hogy mindenki kihozhassa magából a legjobbat!

Kisállatbarát iroda – Kutya, macska, hüllő, tengerimalac, jöhet bármi! Ha velünk dolgozol, bármilyen állatot behozhatsz, hogy egy percet se kelljen kis kedvenced nélkül töltened!

Modern – A legmodernebb eszközökkel és dizájnnal tettük otthonossá a munkaterületeinket!

Zöld – Nemcsak sok növénnyel és bonsai fákkal próbáljuk zölddé és természetbaráttá tenni az irodát, de természetesen a szemetet is szelektíven gyűjtjük!


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!