myconference - Konferencia terem

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1095, Budapest Soroksári út 30-34.

Ingatlan mérete: 273 m²


Rövid bemutatkozás

Idén jelentős fejlesztések kezdődtek a myhive Haller Gardens irodaházban, amelyek további kényelmi funkciókat és szolgáltatásokat garantálnak a bérlők számára. Az IMMOFINANZ által 2020-ban indult átalakításának célja, hogy a korszerű munkavégzéshez szükséges színvonalat még magasabb szintre emelje, illetve bővítse a kényelmi funkciók és a rugalmas irodai szolgáltatások körét.

A myhive márka népszerűsége bevezetése óta töretlen, a bérlők szeretik és értékelik a koncepciót, amely a mindennapokban is eléri célját: sikeres közösségépítés és magas szintű szolgáltatások megteremtése az irodaházban dolgozók mindennapjainak megkönnyítésére. A dolgozók well-being érzése és munkahelyi komfortja mind a bérlők, mind a munkaadók részéről a kiemelkedően fontos. A vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a márkát, és minden évben újabb szolgáltatással tovább fejleszti: gyakorlatban is reagál a piaci és bérlői igényekre.

A myhive Haller Gardens irodaházban az irodamárka nagyon népszerű, különösen a sport, közösségi és szakmai rendezvények, de hamarosan új szolgáltatások, rugalmas bérlési opciók és új területek is elérhetővé válnak a bérlők számára – ezek egyike az új myconference terem a myhive Haller Gardens irodaházban.

A Dél-Pesten elhelyezkedő 7 szintes 34 300 m2-es alapterületű myhive Haller Gardens irodaépület jó adottságú, tágas irodaterekkel, zöld terasszal és belső kertekkel rendelkezik. Az öt különböző recepciót az irodaházban lévő cégek bármelyike használhatja, a fitneszterem pedig egész nap várja a vendégeket. A bérlők számára fontos a fenntarthatóság, és ebben a tekintetben az épület a legmagasabb színvonalat képviseli, hiszen a legújabb technológiával felszerelt és BREEAM tanúsítvánnyal rendelkezik. Továbbá a 2020-as év folyamán a myhive Haller Gardens az Access4you tanúsítványt is elnyerte.


Okok, amiért a díjra érdemes

Ebben az évben, 2020-ban kezdődött az irodaház nagyszabású átalakítása, amely a homlokzat megújítása mellett, a recepciók, a közösségi terek, a kert, az étterem és a kávézó felújítását, valamint jelentős energia- és műszaki fejlesztéseket, illetve a bérlői igények alapján egy új konferenciahelyszín kialakítását is magában foglal. A Nanavízió építésziroda tervezésében kialakított 300 négyzetméteres konferenciaterem exkluzív építészeti megoldásaival és modern technikájával minden rendezvénnyel kapcsolatos igény számára kielégítő megoldást kínál, legyen szó akár belsős – beleértve a bérlők által már jól ismert és kedvelt myhive eseményeket is –, akár külsős rendezvényeket.

Az IMMOFINANZ ezzel nemcsak bérlőinek, hanem más myhive tagoknak, illetve igényes helyszínt kereső külső vállalkozásoknak is egyedi megoldást kínál a létesítményeiben megszokott különleges stílusjegyeken felüli exkluzivitással kialakított konferenciateremben. A magas színvonalú design és a funkció mellett, a tervezők szem előtt tartották az akusztika fontosságát, amely meghatározó eleme a belsőépítészeti koncepciónak. Az akusztikai szakértők iránymutatásával megalkotott tetraéderekkel kialakított 3D formák, és a szemközti perforált furnérból készült fal hangelnyelő anyagokat rejt magában, valamint a mennyezet kialakítása és a függönyök is a tökéletes hangzás megteremtését szolgálják. Ennek köszönhetően a 140 négyzetméteres, 100-150 fős terem akár kamarakoncertek megrendezésére is alkalmas. A koronavírus-járvány alatt pedig kifejezetten előnyös lehet a terem mérete a bérlők számára, ha biztonságosan, egy nagyobb légterű teremben szeretnének tárgyalni munkatársaikkal, ügyfeleikkel.

A terem hangfogó mobilfallal elválasztható, így akár egy vagy több kisebb esemény megtartására is alkalmas. A padló színátmenetes gumiburkolata nem csak esztétikus, hanem könnyen karbantartható. Az 50 négyzetméteres reprezentatív előtér szintén tetraéderekből építkező, kent beton fogadópultja mögött ruhatár, tálalókonyha és saját mosdó áll a szervezők és a vendégek rendelkezésére. A konferenciaterem természetesen magasszintű rendezvénytechnikai megoldásokkal – hangosítással, videó kivetítővel – is rendelkezik.

Elsősorban az IMMOFINANZ saját bérlőinek kialakított myconference termet a myhive mobilalkalmazás segítségével a bérlők kedvezményes konstrukcióban, néhány gombnyomással lefoglalhatják igényeiknek – rendezvények, nagyobb tárgyalások, bemutatók stb. – megfelelően bérelhetik ki.

A budapesti kínálatban egyedülállóan sokféle rendezvényt befogadni képes, rugalmasan variálható tér harmóniája, világos színei, elrendezése, természetes felületei kifinomult és egyben professzionális színhellyé avatják a myhive Haller Gardens myconference konferenciatermét.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!