H2Offices I. fázis

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

Arrow Architects

Studio IN-EX

Kivitelezés / Fitout

Skanska Építő Magyarország Kft.

Ingatlanfejlesztő

Skanska Magyarország Ingatlan Kft

További szolgáltatók


Cím: 1134, Budapest Váci út 23-27

Ingatlan mérete: 26000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2022


Rövid bemutatkozás

A H2Offices épületegyüttes fejlesztésével egy természet által inspirált, lenyűgöző munkakörnyezetet hozunk létre. A Skanska tizedik Magyarországi projektje egy újabb mérföldkő a budapesti fenntartható irodafejlesztés és építészet piacán. A H2Offices-t olyan jövőképes munkahelynek álmodtuk meg, amely jótékony hatással van az emberi egészségre és produktivitásra, miközben energiahatékonysága révén csökkenti az épület használóinak ökológiai lábnyomát. Az új irodakomplexum fejlesztése 2020 augusztusában elindult. Az épületegyüttes a LEED és WELL tanúsítások irányelvei mentén épül és összhangban van a modern üzleti igényekkel, mint például az irodaterek kialakításának rugalmassága, a fenntarthatóság, valamint az emberek jólléte.

A Fővárosi Vízművek egykori telkén található, és annak örökségére épülő H2Offices Budapest egyik legforgalmasabb pontján kínál zöld környezetet. Az összesen 65 000 m2-nyi bérelhető területtel rendelkező komplexum három épületből áll majd. Az első, 26 000 m2-nyi bérelhető területű épület nyolc emeletét három föld alatti parkolószint teszi teljessé. A 13. kerületben, a Váci út és a Dózsa György út kereszteződésénél, a Váci úti irodafolyosó szívében felépülő projekt kiváló elhelyezkedése révén kiemelkedő láthatóságot és könnyű elérhetőséget biztosít a leendő bérlők számára.

A Skanska és a dán építész iroda, az Arrow Architects által megálmodott irodakomplexum a környezettudatosságot a hagyományos skandináv dizájnelveken keresztül közelíti meg. Az eredmény egy innovatív, emberközpontú és a természettel harmóniában működő épület.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az H2Offices kialakításának középpontjában a természetközeliség és a környezettudatosság áll. Az irodaépület különleges elegyét kínálja a jövőképes városi infrastruktúrának, az innovatív megoldásoknak és a parkosított közösségi tereknek. A multifunkcionális, a víz elemet kiemelő kert a nagyközönség előtt is nyitva áll majd, különböző kikapcsolódási lehetőségeket nyújtva, így egyszerre fog találkozási pontként és a közösségi élet színteréül is szolgálni.

Az épület egyediségét hangsúlyozza a játékos homlokzat, a földszinti szerkezetek átláthatósága finom és zökkenőmentes áramlást teremt beltér és kültér között, a kertet pedig dinamikus szabadtérré formálja. A tágas, dupla magasságú előcsarnok a skandináv hagyományokkal összhangban kerül kialakítása. A hangsúlyt az épületet használók egészségét és jóllétét támogató szabadidős terek kialakítására helyezzük. A tetőtéri futópályáról kilátás nyílik majd a városra, a zöld teraszokkal és az épületeket összekötő előtetővel pedig tágas, kényelmes multifunkcionális tereket hozunk létre.

A kerékpárral érkezők számára biciklitárolók, szekrények és zuhanyzók állnak majd rendelkezésre, míg az elektromos autót használókat elektromos töltőállomások várják. Az épületegyüttes otthont ad a bérlők és a környéken lakók kényelmét szolgáló kereskedelmi egységeknek. A H2Offices a környék adottságait figyelembe véve illeszkedni fog a város életébe, biztosítva a környéken élők szabad mozgását.

Az iroda leendő bérlőit a Skanska által fejlesztett okos épület megoldás, a Connected by Skanska támogatja. A projekt a WELL és LEED Platinum minősítések megszerzésére törekszik. Az első épület építési munkálatainak befejezése 2022 negyedik negyedévében várható.


Szolgáltatások

● 26 000 m2 bérelhető terület (első épület)
● Multifunkcionális nyitott kert víz elemmel
● Tetőtéri futópálya
● Zöld teraszok
● Biciklitárolók, szekrények és zuhanyzók
● Elektromosautó töltőállomások
● Connected by Skanska


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!