VON POLL REAL ESTATE Hungary

Képek


Szolgáltatók

Faburkolat

Amberwood Design Kft.

Irodabútor

Bravosincord Kft.

DINA Faipari Kft.

Irodaszőnyeg, padló

Decor Floor Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Fine Art Rent

PONT co.lab

Bérbeadó

S IMMO Hungary Kft.

Kivitelezés / Fitout

Smart Shop Design Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1051, Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12

Átadás éve: 2020 Q4

Kialakított terület mérete: 115 m²

Irodában dolgozók száma: 8 - 10

Bérlő cég: VON POLL REAL ESTATE Hungary


Rövid bemutatkozás

A 2000-ben Frankfurtban alapított VON POLL REAL ESTATE mára Európa egyik legnagyobb ingatlantanácsadó-hálózata több mint 350 irodával és 1500 tanácsadóval. Szolgáltatásainkkal a prémium szegmensre fókuszálunk, közreműködünk lakó- és üzleti ingatlanok felkutatásában, értékesítésében, bérbeadásában. A vállalatunk idén nyitotta meg első magyarországi irodáját Budapesten. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a prémium szolgáltatást nyújtó szegmensben hazánk egyik vezető ingatlan-tanácsadó hálózatává váljunk, miközben nemzetközi tapasztalataink segítségével magas színvonalú szolgáltatásokkal növeljük a szakma presztízsét.

Központi ingatlanirodánkat a Bajcsy-Zsilinszky úton a City Center irodaház frekventált utcai üzlethelyiségében nyitottuk meg. A helyszín szimbolikus jelentőségű, kifejezi a VON POLL REAL ESTATE Hungary vállalati értékeit és ambiciózus céljait is, hiszen Budapest centrumában, a világörökség részét képező Andrássy úton, a pompás villák és bérházak ámulatba ejtik a látogatókat, és nap mint nap büszkeséggel töltik el a környékre munkába érkezőket, vagy éppen munka után hazaérkezőket.

A világszínvonalú építészeti örökséget az új otthonteremtési trendekkel ötvözve szeretnénk ugyanazokat az értékeket megjeleníteni az ingatlanközvetítési piac prémium szegmensében, amelyek az elmúlt évszázadokban már megmutatkoztak a főváros és az egész ország egyedülálló és minőséget teremtő városfejlesztési törekvéseiben. Erőforrásainkat arra összpontosítjuk, hogy maximális odaadással és szakértelemmel segítsük az ügyfeleinket.


Okok, amiért a díjra érdemes

A VON POLL REAL ESTATE hazai vállalata Budapest történelmi belvárosában, az emblematikus City Center Irodaházban rendezte be első hazai irodáját. A helyszín számunkra igazi energia- és erőforrás, hiszen innen nem csak a világörökség részét képező Andrássy út és a csodálatos Szent István Bazilika, hanem a mindig nyüzsgő Erzsébet tér vagy éppen a bulinegyed is könnyen megközelíthető. Nap mint nap láthatjuk, hogy munkánkkal a világ egyik legszebb városának a mindennapi működését segíthetjük.

Ezek a helyszínek a legkülönbözőbb generációk számára nyújtanak kiemelkedő találka- és rendezvénylehetőségeket, ahol a város apraja-nagyja, fiatalabbak, középkorúak és idősebbek is gyakran megfordulnak. Üzlethelyiségünk lokációja a metropolisz igazi keresztmetszetét adja, amely minket is jellemez, mert minden célcsoportnak és korosztálynak kínálunk ingatlanmegoldásokat.

A hazai ingatlanközvetítői szakmában kijelölt célunkon túl a központi üzlethelyiségünk azon törekvésünket is jelképezi, hogy kiemelten foglalkozunk a prémiumkategóriás ingatlanokkal. Ennek beteljesítésére nincs jobb helyszín, mint a patinás belváros, ahol csodálatos historikus épületekben érhető tetten a nagypolgári lét és azok az értékek, amelyek megvalósultak Budapest elmúlt százötven évében.

Mi ezt a tradicionális értékközpontúságot és eleganciát kívánjuk megjeleníteni a munkánk során, ami visszaköszön az ingatlaniroda alaprajzi struktúrájában és belsőépítészeti kialakításában, bútorozásában is. A tervezők a designkoncepciót a vállalat értékeire, munkafolyamataira és vizuális brandidentitására építették. A tér beosztásának és az enteriőr hangulatának alakításakor: a Von Poll ikonikus kékje és gyakran használt kellemes szürke árnyalatok a tapétában és burkolatokban köszönnek vissza. Az egyedi bútorok és a loft hangulatú mennyezet kialakítás a klasszikus és modern értékek találkozását jelenítik meg. Külön kiemelendő az iroda minden helyiségében megjelenő kortárs festmények kollekciója, melyet terveink szerint időszakosan változtatni fogunk.

A hatalmas üvegportálok természetes fénnyel árasztják el az üzletet, így egy átlátható, világos és barátságos belső térbe érkezhetnek ügyfeleink és munkatársaink. A trendeknek megfelelően rugalmas térszerkezet jött létre, melyben az ügyféltér és a tanácsadóink munkaállomásai nincsenek szigorúan szétválasztva, a transzparenciát szem előtt tartva csupán kisebb határoló elemek és üvegfelületek szegmentálják a helyiséget.

A térszerkezetből jól látható, hogy kiemelt hangsúllyal jelenik meg az ügyféltér, ahol igényes és komfortos mobíliák veszik körbe a látogatókat, melyeket a tervezők a Bravosincord Kft.-vel gondosan válogatott ki. A lengyel Profim, LD Seating és Furniko bútorai mind színvilágban, mind stílusban remekül illeszkednek a letisztult térbe. Az ügyfelekre hangolódást többféle designopcióval támogatja az enteriőr: privát tárgyalótér, lounge meeting sziget, illetve a portál előtti bárasztalok is rendelkezésére állnak a megbeszélésekhez. Tárgyaló, teakonyha és a környezettudatos biciklis közlekedést segítő öltöző-zuhanyzó is kialakításra került, amelyek mind-mind szervesen illeszkednek a térbe.

Az egyes funkciók úgy jelennek meg, hogy a VON POLL REAL ESTATE brandjének valódi karakterét és jellemzőit egységesen mutassa meg a betérő ügyfeleknek és a környéken közlekedő járókelőknek. A minőségre való törekvésünk a visszafogott eleganciában, mértéktartásban és letisztult harmóniában jelenik meg, amely nagyszerűen reflektál a mottónkra is: megbízhatóság, elhivatottság és szakértelem.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!