BB20 Társasház

KépekCím: 1094, Budapest Balázs Béla utca 20

Átadás éve: 2020 Q3

Ingatlan mérete: 5661 m²


Rövid bemutatkozás

Legújabb fejlesztésünk egyike a Középső Ferencváros rehabilitációs övezetében, a Balázs Béla utca 20. szám alatt található. Az 58 lakásos társasház tervezésekor egyik fő szempont volt, hogy illeszkedjen a környező új építésű házakhoz, valamint élhető, modern és praktikus kialakítású lakásokat hozzunk létre. Vásárlóink sokféle lakástípus közül választhatnak, a 30m2-es egyszobás stúdiótól kezdve a 45m2-es egy hálószobával kiegészített nappalis, fiatalos lakásokon át a közel 90m2-es, nagy teraszos két-három hálószobás családi otthonokig.
Szinte minden lakáshoz tartozik erkély, illetve a földszinti lakásokat hatalmas teraszok teszik különlegessé.
Lakásainkat elsősorban önálló otthonba költöző fiataloknak, főiskolásoknak, egyetemistáknak ajánljuk.
Kiváló lehetőség befektetőknek is, mivel a környező egyetemeken tanuló diákok, valamint a meglévő és folyamatosan kiépülő Soroksári úti irodaházakban dolgozó fiatalok biztos, hosszú
Ferencváros számos lehetőséget kínál a szabadidő tartalmas eltöltésére minden korosztály számára, a zöldbe vágyók rövid sétával eljuthatnak a közeli Kerekerdő parkba vagy egy tartalmasabb séta kedvéért a legendás Füvészkertbe, illetve az Orczy-parkba.
A környező utcákban szinte minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges a kis pékségtől a nagyobb élelmiszerüzletekig /SPAR, TESCO/.
Ha ennél többre vágyik, akkor a Corvin Pláza és a Lurdy ház kínálta, kényelmes bevásárlási lehetőségek tovább szélesítik a palettát, ahol a már megszokott modern kereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató funkciók érhetők el, mint például élelmiszer boltok, divatáru üzletek, bankfiókok, gyógyszertár, posta, mozi.
Megközelíthetőség
Központi elhelyezkedésének köszönhetően több főútvonal és kötöttpályás közlekedési eszköz is rendelkezésre áll a közlekedésre.
Pár perces sétával a Haller út villamoshálózatához csatlakozva /24, 24G, 37/ indulhatunk Pest központi kerületei felé /pl. Keleti pályaudvar/ valamint a Nagyvárad téri M2 metróvonal irányába. A Budai városrész a Mester utca végében közlekedő 4-es és 6-os villamosnak köszönhetően 15-20 perc alatt elérhető.


Okok, amiért a díjra érdemes

A SWIETELSKY Magyarország Kft egyike célkitűzése közé tartozott és tartozik ma is, hogy az építési piac egyik stabil, megbízható szereplője legyen. Éppen ezért, hogy a magyarországi ingatlan vásárlók igényeit még jobban kiszolgálja, saját ingatlanfejlesztési projektek keretében kezdett társasházak kivitelezésébe. Ezzel nemcsak az építőipari kivitelezés minőségét tudja garantálni, hanem a vevői igények minél teljesebb és közvetlenebb kielégítését is biztosítani tudja.
Beruházásaink alkalmával a költséghatékony megoldások mellett elsődleges szempont egy olyan minőségi kivitelezés megvalósítása, melynek eredményeképpen vásárlóink minden szempontból elégedettek lehetnek és igazi otthon teremthetnek az általuk vásárolt ingatlanban.
A megépült lakóház észrevétlenül belesimul a már meglévő utcaképbe, mindazonáltal homlokzati kialakítása egyedi jelleget varázsolt az épületnek, amely igen közkedvelt a vásárlók körében.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!