House of Business Bank Center

Képek


Szolgáltatók

Kivitelezés / Fitout

Grádiusz Építész és Mérnöki Iroda Kft

Irodabútor

V I V A X Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1054, Budapest Szabadság tér 7.

Átadás éve: 2020 Q1

Kialakított terület mérete: 1300 m²

Irodában dolgozók száma: 200


Rövid bemutatkozás

Business Centerünk Budapest belvárosában, az A+ kategóriás, prémium minőségű Bank Center épületében, nem messze az Országház épületétől található. Hazánk egyéb fontos szervezeteinek központjai is a közelében helyezkednek el. A főváros ezen része lényegében országunk üzleti és adminisztratív centruma. Számos park és zöldövezet, vendéglátó egység várja a látogatókat, valamint bevásárlási lehetőségekből, üzletekből sincs hiány.

A Szent István Bazilika és a Dunapart közelsége garancia arra, hogy életbevágóan fontos kulturális, kulináris és társadalmi tereihez kapcsolódjon a helyszín. Tömegközlekedéssel szinte bármilyen járművel megközelíthetjük a környéket, a metró kevesebb mint 300m-re, a buszok az épület előtt teszik le az embert. Az épülethez autóval is könnyedén eljuthatunk. A Nyugati pályaudvar 1 km-re, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig 20 km-re található az irodaháztól.

A House of Business Bank Center irodáit páratlanná teszi a nagyszerű lokáció, a csúcstechnológiájú építészeti megoldások, a tágas és attraktív közös terek, valamint a kimagasló anyagminőség és bőséges benapozottság. Ügyfeleinknek olyan szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint például a teljesen felszerelt és bútorozott tárgyaló- és konferenciaterem bérlési lehetőség, titkársági szolgáltatás, korlátlan - prémium minőségű - kávé- és teafogyasztás, mindezt Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!