Rustler Kft.

KépekCím: 1016, Budapest Hegyalja 7-13.


Rövid bemutatkozás

A Rustler Group több mint 85 éves múltra visszatekintő, elismert cég Ausztria és Európa szerte. Mára Európa egyik vezető létesítmény szolgáltató cégévé nőtte ki magát, évi megközelítőleg 50 Millió Eurós bevételével, 10 Milliárd Euró értékű ingatlan állomány menedzselésével és több mint 500 saját alkalmazottjával.
A magyarországi leányvállalat 2008-as alapítása óta szolgáltatási köre folyamatosan bővül és mára több piaci szegmensben is képviseli magát, mint teljes körű facility-és property management szolgáltató.
A Rustler Kft. szolgáltatóként irodaházak, kereskedelmi és ipari ingatlanok üzemeltetésére, valamint vállalatok munkahelyei részére nyújt komplex műszaki, infrastrukturális, valamint gazdasági megoldásokat egyaránt.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Rustler szolgáltatási szemlélete a pandémia helyzet alatt is kifizetődőnek mutatkozott, portfolióinkat több új építésű irodaházzal bővítettük, illetve büszkék vagyunk rá, hogy munkáltatóként nem csak megőriztük, de bővíteni is tudtuk munkatársaink állományát.
Cégünk a műszaki és infrastrukturális szolgáltatások oly módon alakította a megváltozott igényekre, hogy az elérhető legmagasabb költségoptimalizálás mellett megtartotta a szolgáltatás magas minőségét, és az érintettek részére továbbra is pozitív felhasználói élményt biztosít nap, mint nap több ezer négyzetméteren, több száz dolgozónak. Mindezt 100%-os törvényi megfelelés és transzparencia mellett.


Főbb ügyfelek, referenciák

Nemzetközi és hazai ingatlan befektetők, ingatlanfejlesztők, bankok ingatlankezelői, autóipari vállalatok és különböző kis-, közép és nagyválalalatok.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!