HubHub Budapest

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

Blue Business Interior Kft.

Bravosincord Kft.

Dowork

Projektmenedzsment

Cushman & Wakefield Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Mádi Láncos Studio Kft

Kivitelezés / Fitout

Value4Real Építő Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1061, Budapest Király utca 26

Ingatlan mérete: 2250 m²

Bérlők száma: 300


Rövid bemutatkozás

A HubHub egy olyan közösségi irodatér, melynek célja a lehetőségek kiaknázása. Folyamatosan olyan környezet kialakítására és fenntartására törekszünk, amely kivételes dolgok megvalósítására ad lehetőséget tagjaink számára. Különböző módon gondolkodó emberek értékes egyvelegével állunk szemben, akik együtt egy progresszív közösséget alkotnak Budapest szívében.

A HubHub olyasmivel tölti meg a környezetét, amit a siker kulcsának nevezhetünk. A fő célunk a tagjaink, a közösség és a vállalati környezet között felmerülő lehetőségek kialakítása és maximalizálása. Küldetésünk részeként a rendezvényeink és oktatási programjaink segítségével a tehetségek fejlesztésével egyaránt foglalkozunk. Hisszük, hogy a rendezvények és a workshopok kulcsfontosságú szerepet játszanak a potenciális partnerek, a közreműködők és a befektetők közötti kapcsolatok létrehozásában. Ezáltal olyan támogatáshoz és lehetőségekhez biztosítunk hozzáférést, amelyek a következő szintre emelhetik az üzleteti és emberi kapcsolatokat egyaránt.


Okok, amiért a díjra érdemes

Azt tapasztaljuk, hogy a munkavállalók számára egyre jobban felértékelődik az irodatér belsőépítészeti kialakítása, a jó lokáció - mely a könnyű megközelíthetőség mellett a közelben található szolgáltatások sokszínűségét is magában hordozza - valamint az egészség- és környezettudatos szemlélet.
A belsőépítészeti kialakításban teret nyernek a változatos, izgalmas és egyedi, személyre szabott megoldások. Egyaránt helyet kell biztosítani az extrovertált és introvertált egyének számára, a csoportos megbeszélések és az egyéni, fókuszált munkavégzés számára is, hogy mindenki megtalálja az egyéni preferenciájának, vagy éppen az aktuális munkafolyamatnak leginkább megfelelő helyet. Kiemelt figyelmet kell fordítani a kikapcsolódást nyújtó funkciókre is – work cafék, breakoutok, játékszobák – melyek a közösségépítést és felfrissülést szolgálják.
A HubHub budapesti irodája erre a változásra tökéletesen reflektál frekventált, Király utcai elhelyezkedésével és az elérhető munkahelyek sokszínűségével, a közösségi funkciók fókuszba helyezésével.
A tervezés során a különleges műemléki épület adottságai mellett a környezetre –bulinegyed- való reflektálás és a HubHub arculatához illeszkedő, de helyi jegyeket is magában hordozó belső terek megalkotása állított izgalmas kihívás elé bennünket. Meghatározó alapot jelentett a meglévő, eredeti vegyes falazatok látványa, melyet mindenképp szerettünk volna megtartani. A környezethez való kapcsolódást a környező vendéglátóhelyekre jellemző, nyers, indusztriális felületek és anyagok alkalmazásával, valamint a bútorok és világítótestek sokszínűségével igyekeztünk megteremteni. A helyi „íz” érdekében ahol lehetőségünk nyílt rá, törekedtünk magyar dizájnerek termékeinek betervezésére.


Szolgáltatások

- Innovatív startupok és elhivatott vállalkozások közössége
- Rendszeres online és offline közösségi események és programok a tagok számára
- Belépési lehetőség további HubHub közösségi irodákba (Varsó, Prága, Pozsony, London)
- Szerződés akár már egy hónapos időtartamtól
- Korlátlan kávé, tea, víz és egyéb frissítők a tagság árában
- Nyomtatás, takarítás és biztonsági szolgálat a tagság árában
- Tárgyalóhasználat és rendezvénytér kedvezményes bérlési lehetősége
- Chill room (Playstation, csocsó, babzsákfotelek, TV)
- Gyors és szélessávú internetkapcsolat biztonsági mentéssel
- 24/7 belépési lehetőség
- Recepció biztosítása munkanapokon 9:00-17:00 között
- Őrzött biciklitárolók és parkolási lehetőség
- Biztonsági szolgálat és takarítás
- 0-24 portaszolgálat
- COVID-19 egészségügyi és biztonsági intézkedések


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!