Europa Design Safe Design PLUS

KépekCím: 1025, Budapest Törökvész út 71-73


Rövid bemutatkozás

Az Europa Design design tudatos programcsomagja
Az 5+1 modul elválaszthatatlan logikai kapcsolatban él egymással és a design thinking módszertana szerint folyamatosan reagálni képes a változó körülményekre, melynek az alapja a kifejezetten magas színvonalú kommunikáció és a visszajelzés kultúrájának támogatása saját fejlesztésű platformon.
1 Audit
A tárgyi és szervezeti környezet auditálása.
A legtöbb új és hasznos dolog azért bukik el, mert a betervezésüket és alkalmazását nem előzi meg pontos felmérés, és hatásvizsgálat annak eldöntésére, hogy a szervezet mennyire alkalmas az adott program bevezetésre, milyen belső és külső erőforrásaik, illetve hiányosságaik vannak melyeket pótolni, vagy fejleszteni kellene.
2. Kultúra
Új protokollok kidolgozása: Erőforrás tervezés és változásmenedzsment program a HR számára.
Az alapos audit után a támogatói környezet megteremtése az elsődleges cél. Ez tervezett kommunikációval kezdődik, melynek a folyamatos nyomon követés és visszajelzés az alapja. A következő lépésben külsős szakemberek bevonásával elkészül a végleges edukációs program csomag, mely más-más feladatot jelent a szervezet különböző szintjei számára.
3. Space planning és fm támogatás modul.
A tér újratervezése és ingatlanszakmai tervezés tanácsadás, projekt előkészítés.
Ez a szakasz, ahol a legtöbb társszakma is bekapcsolódik a folyamatba, hiszen itt nem csupán „szét kell húzogatni az asztalokat,” hanem meg is kell vizsgálni, illetve áttervezni az indirekten érintett területeket, szolgáltatási folyamatokat is.
A gépészeti, az elektromos, az IT, az épületfenntartói és sokszor a tűzrendészeti szakmát is érintő áttervezések komoly kihívást jelenthetnek.
Ebben a modulban tehát egy igen komoly check- listán kell végig mennie a tervezőnek, amelyhez ismernie kell azokat a belsőépítészeti, bútorozási és más irodaüzemeltetési megoldásokat, melyek őt ebben támogathatják.
4. Proptech termékek és szolgáltatások modulja
Technológiai megoldások.
Itt található az összes piacon elérhető technológia, termék és szolgáltatás, amely használata az audit és a tervezés során indokolttá válhat. Minden megoldást egyedileg kell kiválasztani és az adott cég fizikai – műszaki környezetéhez, szervezeti kultúrájához és anyagi lehetőségeihez mérten kell kiválasztani.
Az Europa Design saját irodáiban és a Well Point rendezvényközpontban a következőket választotta:
1.
A UV robot bármilyen belső térben – irodákban, áruházakban, gyárakban, szállodákban, oktatási és egyéb közintézményekben - magától járja be éjjelente az előre beprogramozott területet és az UVC fénnyel, klinikailag bizonyítottan, elpusztítja a vírusok és baktériumok 99,99 százalékát, köztük a SARS, MERS, Covid-19 vírusokat is. Az UVC germicid besugárzás hatására szétesik a vírusok és baktériumok DNS struktúrája, ezáltal a mikroorganizmusok elveszítik a replikációs képességüket, inaktíválódnak és nem képesek többé fertőzni.
2.
Az emeleti irodák szintjén a well előírásoknak megfelelően Systemair-Siemens technológiával került kiépítésre egy új frisslevegő befúvó rendszer, mely nerf 8-as szűrővel rendelkezik, és a helyiségenkénti érzékelőknek köszönhetően méri és szabályozza a levegőminőséget.
3
Az elsődleges védelmi zónát a Cleartex szennyfogó, többlépcsőben tisztító tálcarendszere biztosítja, amely hatékonyan oldja le mechanikusan és vegyszeresen is a szennyeződéseket a belépők cipőiről.
4
A szociális és fizikai távolságtartás helyiségenként változó mértékű lehet az adott tér méretétől függően. Ennek ellenőrzésére szolgáló Ubiqu Sense jelenlét érzékelő kamerák a közös helyiségekben tartózkodó személyek számát naplózza és látványos grafikai megjelenítéssel ábrázolja.
5.
Az saját fejlesztésű belső kommunikációs programja, amely mobil eszközökön is elérhető, már a munkahelyre érkezéskor friss napi üzenetekkel várja a kollégákat az aktuális változásokról, teendőkről esetleges veszélyhelyzetekről, és gyűjti a kérdéseiket.
6
A fizikai távolságtartás a Mascagni akusztikus térelválasztó termékcsaládjának egyik jellegzetessége, hogy az akusztikus töltőanyagot burkoló perforált furnér felület vegyszeresen tisztítható.
7
Átlátszó, de magasabb akusztikai elválasztást a Rosso acoustic CP30 rendszere biztosítja, ahol a perforált méhsejt felületek vírusmentesen lehet UV fénnyel vagy vegyszerrel tisztítani.
8
Az Actiu Decoline asztali panelje a hagyományos acril panelek megoldásait tovább gondolva apró mintázatával teszi egyedivé a felületét.
9
A kötelező a kontaktkutatás elvárását támogatja a személyfelismerő beléptető kamerarendszer a Hikivisiontól.
Az offline infografikai támogatást 2 típusú matrica biztosítja. Az egyik visszavezeti a látogatót is webes felületekre a QR kód segítségével. A másik matrica kézi feliratozással tehető azonnal aktualizálhatóvá, személyesebbé is!
+1 Well 2.0
Well minősítésnek a Covid-19 helyzetre továbbfejlesztve


Okok, amiért a díjra érdemes

A Safe Design program átfogó, komplex, rendszerbe foglalt, a szervezetek számára személyre szabott megoldást kínál azokra a nehézségekre, amelyekkel a cégvezetők szembesülnek a pandémiás időszakban.

A Safe Design egymásra épülő moduljai a szervezet egészére fejtik ki hatásukat, középpontba állítva a munkatársak egészségének a védelmét.

A Safe Design program gyors segítséget jelent a cégeknek a megváltozott munkahelyi feltételekhez történő alkalmazkodáshoz.

Konkrét megoldásokat kínál, olyan high-tech, innovatív termékekkel, mint az UVC fénnyel fertőtlenítő robot, amely mérföldkövet jelent a nagy közületi terek gyors, nagy hatékonyságú, teljesen automatikus fertőtlenítésében.

A Safe Design program termékei is egymásra épülnek, biztonságot kínálva a bejárattól a munkahelyekig. Nem mard ki kezeletlen felület, terület.

A termékek a fertőtlenítés szempontjai mellett is megőrzik funkcionális előnyeiket, hangelnyelési tulajdonságaikat és esztétikus megjelenésüket.

Innovatív robotok az emberek életének, munkájának megkönnyítése érdekében.
Végeredmény: az innovatív gondolkodás költségcsökkentő tényező is a betegszabadságok számának és a termeléskimaradási kiadások csökkenésének vonatkozásában.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!