Egon Zehnder Iroda

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

Blue Business Interior Kft.

D!sign Solutions Kft.

Vivax Irodabútor

Irodaszőnyeg, padló

Decor Floor Kft.

ProInterier Kft.

Kivitelezés / Fitout

FITOUT Zrt.

Tervezés / belsőépítészet

MádiLáncos Studió Kft.

Projektmenedzsment

MádiLáncos Studió Kft.

Világítástechnika

Solinfo

További szolgáltatók


Cím: 1054, Budapest Szabadság tér 14

Átadás éve: 2020 Q3

Kialakított terület mérete: 370 m²

Bérlő cég: Egon Zehnder Kft.


Rövid bemutatkozás

Az Egon Zehnder 1992 óta van jelen Budapesten. A cég fő profilja a vezetési tanácsadás, szervezeti átalakításra és szervezeti kultúrára vonatkozó tanácsadás, felsővezetői kiválasztás, a vezetői teljesítményértékelés és fejlesztés. A budapesti irodában három tanácsadó és három kutató mellett hatan dolgoznak. A Egon Zehnder globális hálózatán belül a budapesti csapat foglalkozik tanácsadással Magyarországon és a környező országokban is.
Az Egon Zehnder a Szabadság téren álló Freedom Palace Irodaházon belül költözött át egy 370 m2-es, 2. emeleti irodaterületre. A korábbi H&M Support Office átalakításának tervezési és project management feladataival a MádiLáncos Studiot bízták meg.


Okok, amiért a díjra érdemes

A klasszikus, elegáns, nagybelmagasságú terekben a cég értékeit tükröző, otthonos környezet kialakítása volt a cél. Megismerve az itt dolgozók munkamódszerét és a szükséges funkciókat a MádiLáncos Studio a tér adottságaiból előnyt kovácsolt és tiszta, átlátható térkapcsolatokat tervezett. Az új Egon Zehnder iroda egy kiváló példa arra, hogy a klasszikus terek és a modern irodakialakítás harmonikus szimbiózisban élhet együtt.
Amint belépünk az előtérbe, egy üde és kellemes környezetben találjuk magunkat. Az ide érkező exkluzív vendégek sok esetben bizalmas beszélgetésen, tárgyaláson vesznek részt, így a várakozási idő eltöltésére is több alternatív lehetőség biztosított a belső átriumra szervezett terekben, ezzel elkerülve a nem kívánt találkozásokat. Az előtérből közvetlenül nyílik a nagy tárgyaló, amely az osztott elrendezéséből adódóan alkalmas kis létszámú, privát megbeszélések és nagyobb, hivatalos tárgyalások lebonyolítása mellett, szakmai reggelik és egyéb rendezvények megtartására is.
Szintén az előtérből nyílik és a Szabadság térre néz a három fős asszisztensi iroda. A dolgozók elektromosan emelhető asztaloknál dolgoznak, amely biztosítja az ergonomikus munkavégzést. Az iroda íves térbővületében egy nappali hangulatú lounge került kialakításra, mely pihenőtérként szolgál a dolgozók számára, de vendégek fogadására is alkalmas.
A három tanácsadói iroda egymás mellett helyezkedik el, bútorozásuk és színhasználatuk teljes mértékben egyénre szabottan alakult ki. Az irodák között a tömör válaszfalakat 3 oldalról üvegbetétek övezik, ez a gesztus imitálja a terek egyesítését, míg az üvegen elhelyezett belátásgátló fólia megőrzi a privát iroda érzetét. A tanácsadói irodák nem csak munkahelyeket, hanem egy-egy barátságosan kialakított tárgyaló sarkot is magukban foglalnak, melyek kellemes környezetet biztosítanak a beszélgetésekhez, interjúkhoz. A privát irodák mellett található a kutatók helyisége, akik az asszisztensi munkaállomásokhoz hasonlóan emelhető asztaloknál dolgoznak. Az Egon Zehnder gyakran foglalkoztat diákokat, számukra egy négy fős workbench került elhelyezésre ebben a térben.
A közös teakonyha fa felületei, élettel teli falgrafikája kellemes légkört teremtenek a dolgozóknak a közös ebédek eltöltésére, születésnapi ünnepségekhez, de az étkezéseken kívül is lehetőséget nyújt a közösségi programokhoz.
Az irodában gazdag színhasználat jelenik meg. Az előtérben falszínként használt vörösáfonya szín az Egon Zehnder grafikai arculatának a része. Emellett egy elegáns és visszafogott 3D-s logo jelenik meg a bejarát közelében. A nagy terekben fa parketta idézi meg az épület eredeti hangulatát, rajtuk a szigetszerűen megjelenő szőnyegek pedig otthonos ízt adnak a tereknek. Az általános irodai világítást akusztikus felülettel ellátott függesztett világítótestek, dekoratív fali- és állólámpák egészítik ki.
Az iroda kiépítésére a Covid-19 vírus első hulláma alatt került sor. A nehézségek ellenére az igényes kialakítás és a pontos átadás a FITOUT Zrt. munkáját dicséri. A felhasználók visszajelzései alapján a Megbízó és a tervező szoros együttműködése, a kivitelező maximalizmusával kiegészülve egy olyan időtálló és jól működő munkahelyet eredményezett, ahová a dolgozók és a vendégek is örömmel érkeznek.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!