Boehringer Ingelheim RCV Magyarországi Fióktelepe

Képek


Szolgáltatók

Értékesítő cég

Ca Immo

Projektmenedzsment

Cushman & Wakefield

Design & Build

Finta és Társai Építész Stúdió Kft.

Irodabútor

Smart Office Solutions Kft.

Technológia és innováció

Streamnet Zrt.

Kivitelezés / Fitout

Value 4 real

További szolgáltatók


Cím: 1095, Budapest Lechner Ödön fasor 10

Átadás éve: 2020 Q3

Kialakított terület mérete: 750 m²

Irodában dolgozók száma: 50

Bérlő cég: Boehringer Ingelheim RCV GMBH Magyarországi fióktelepe


Rövid bemutatkozás

Minden munkahelynek megvan a maga sztorija, így van ez a Boehringer Ingelheim magyarországi irodájának esetében is. Amikor a vállalat menedzsmentje az új irodába költözésről elkezdett gondolkodni, a COVID-19 járványnak még nyoma sem volt Magyarországon. Az első tervek készítésekor még nem gondoltuk, hogy a járvány diktálta új szempontokat is figyelembe kell vennünk, ezek folyamatosan alakultak a tervezés során, majd a beköltözés után is. A végeredményt látva az új iroda tervezési koncepciója teljesen megfelel a Covid-19 járvány szülte helyzetnek.


Okok, amiért a díjra érdemes

A járvány szülte helyzet megváltoztatta az életünket. Amellett, hogy fizikailag minden óvintézkedést megtettünk szembe kellett néznünk azzal is, hogy az otthoni munkavégzés, az elszigetelődés mentális állapotunkra is nagy hatással van. Ezért mindkét fronton harcolunk. Hisszük, hogy a csapatszellem fenntartása, az összetartozás erősítése jótékony hatást gyakorol a pszichikus állapotunkra. Amiért pályázunk a Branding különdíjra:

Intézkedések a fizikai egészség fenntartása érdekében:
-Az egyéni munkaterületen kívül az úgynevezett együttműködési területet is úgy alakítottuk ki, hogy alkalmas legyen a napi munkavégzésre. Nagyon népszerű a kollégák között, a 1.5 m távolság megtartása is egyszerű a tágas térben.
-A kialakított 39 munkaállomásból a COVID-19 járvány miatt jelenleg 22-öt lehet használni, hogy tartani lehessen a kötelezően előírt távolságot. A nem használható munkaállomásokra nem kerültek a munkvégzéshez szükséges monitorok.
-A tárgyalókban és az irodatérben is piros masnival kötöttünk át minden második széket.
-Az asztalokra papír alátétet és fertőtlenítő kendős dobozt helyeztünk ki.
-A digitális technikával felszerelt tárgyalók hibrid munkavégzésre is lehetőséget adnak, gyors és egyszerű kapcsolódási lehetőség, megosztás, prezentáció, kihangosítás, kamerás felvétel.
-A home office rendszer továbbra is mindennapos, bevett munkamódszerként maradt a vállalat életében és ez a jövőben sem fog változni.
-Az irodatér kialakításának koncepciója tökéletesen megfelel annak a változásnak, hogy az iroda elsődlegesen a közösségi élet színtere, a kooperáció, kollaboráció helyszíne, amely kiegészíti az otthoni munkavégzést.
-A költözés előtt használt, de kifogástalan állapotban lévő bútorokat/székeket a kollégák egy jelképes összegért megvásárolhatták, így biztosítva, hogy az otthoni munkavégzés is ergonómikus legyen.
-A személyi higiénia érdekében minden kollégának névre szóló bögrét rendeltünk.
-A téli kert és a terasz is lehetőséget ad a munkavégzésre. Mindenhonnan elérhető a hálózat és kényelmes bútorok vannak.
-Heti két alkalommal permetezős fertőtlenítés zajlik

A mentális egészség fenntartása érdekében
-Minden kollégának ingyenes pszichológiai konzultációt biztosítunk a foglalkozás egészségügyi partnerünknél.

Azonban legfőképp azért pályázunk, hogy megmutassuk mindent elkövetünk, hogy jó kedvre derítsük a kollégákat, és hogy bevonjuk őket a közös tevékenységekbe
-A BI magazinban COVID különkiadással jelentkeztünk. A Sales-t támogató csapatunk kreatív munkája amely során egy képregényt készítettek nagy sikert aratott a kollégák körében.
-A Környezet, Egészség és Biztonság égisze alatt 9 hetes kihívást indítottunk az egészséges életmód -mozgás és táplálkozás- jegyében. A projekt kihívási javaslatok közös megállapodással, szavazással, csapatmunkával születtek. A nyerteseket is szavazással választjuk ki. A módszer jól bevált már az iroda kialakításának tervezésekor is.
-Az iroda karácsonyi dekorációjáról a kollégák gondoskodnak az otthon saját kezűleg készített képeslapokkal.
-Színes online karácsonyi partyt tartottunk a management aktív részvételével


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!