Az Év Irodája

Cofidis Call Center

Cím: 4400, Nyíregyháza Nagy Imre tér 1
Átadás éve: 2020 Q2
Kialakított terület mérete: 1100 m²
Irodában dolgozók száma: 100
Bérlő cég: Cofidis
Világítástechnika
Luminis Kft
Kivitelezés / Fitout
Mallcomm Stúdió (grafikai tervezés és gyártás)
Kivitelezés / Fitout
Vitabor Kft
Tervezés / belsőépítészet
pontegy

Rövid bemutatkozás

A Cofidis Hungary igen magas pozíciót tölt be az ország hitelértékesítő piacának versenyszférájában. A cég eredményeit nem csupán financiális értékei tükrözik, hanem az ügyfelek és munkavállalók elégedettsége.
Újszerű koncepciójukkal világszerte kiemelkedő módon, évtizedek óta a legkényelmesebb - telefonos és online - lehetőségekkel szolgálják ki fogyasztói körüket, így a kliensek minden esetben komfortzónán belül dönthetnek és vállalhatnak kötelezettséget.
A Cofidis tehát az otthonra épít. Az otthonra, mely mindenki számára a megnyugvás helye. Ezt vallja és ezt kínálja. Ehhez azonban a kulcs egy nagy kapacitású, energikus háttércsapat. Így önmaga hitelességét nem csorbítva, saját emberei számára is melegséget és barátságos légkört teremt - hiszen ha biztonságban és kényelmesen érezheti magát a munkavállaló - hatékonysága növekszik, partnerei bizalmát könnyedén elnyerve.
A Cofidis Hungary második irodája a Nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont 3. emeletén kapott helyet, a budapesti open office párjaként.
A funkcionális megoldások mellett a színek, a formák, a helyiségek indusztriális, játékos jellege is mind az aktív működést és a feltöltődést segítik elő - teret kap mindenfajta emberi igény.
Az irodát hatalmas, egybefüggő csarnok stílus jellemzi, megtörve egy-egy tárgyalóval, konténer box helyiséggel. A közös, nyitott blokkok mellett hangulatos zugokban lehetőség van csendesebb pillanatokra is.
A nyers falak és letisztult, monokróm felületek harmonizálnak a mintás, geometrikus padló és fal megoldásokkal, mégis összhatásban egységes, steril képet adnak. Több helyen a fém szilárdsága és az eredeti beton falak merevsége uralkodik, amelyeket különböző üveg megtörések és élénk felületek lágyítanak. A hangulat szabadsága, a színek és formák variánsaiban rejlik - ezekben nyer puhulást a modern, indusztriális szigor - ezek által az eredeti urbanista irodai miliő, néhány feltűnő, de eltalált élénkítéssel -békés melegséget kap.

Kisebb és nagyobb tereinek központjában mindenkor a kényelem és a praktikum ölt modern, fiatalos formát, legyen szó a vagány mosdókról, vagy közös étkezőről - vendéglátóipari színvonalat kínálnak a dolgozóknak.

Minden adott tehát a hatékony, közvetlen, kollaborációt igénylő munkavégzéshez.

Okok, amiért a díjra érdemes

Egy impozáns designer iroda kapcsán általában Budapest juthat eszünkbe, ahol a modern elegancia egybegyűjti a főváros nyüzsgő, tettrekész munkavállalóit.
A nyíregyházi telephely gyönyörűen rácáfol erre, hiszen az ország szélén, egy kisebb város szívében képes a nagyvárosi hangulatot megteremteni. A bevásárlóközpontban elhelyezett iroda nem csak könnyen elérhető, ideális fekvést kapott, de beleolvadva környezetébe, feltűnés és hivalkodás nélkül teremt grandiózus légkört.
Harmonikus, pesti párjához sok ponton igazodó, mégis merőben új design született.
Eredményessége nem csupán a funkcionális megoldásokban tükröződik, hanem az előtervezésig visszavezethető precíz koncepcióban.
A cég ereje a variálhatóságban rejlik. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az eredeti elképzelésekhez képest fele akkora alapterületen tudott megszületni ez a második iroda.
Az koncepció megtartásával, a hatalmas nyitott terek és tárgyalók alakításával mindenfajta kényelmetlenség nélkül többszörözhető az irodai berendezések és egyéni munkaterepek száma, nem veszítve a tárgyalók és közösségi enteriőrök méretéből.
A modern és aktuális elvárásokat kielégítő design visszanyúlik az alapokhoz, a természethez. Ezáltal mindenki egy számára elfogadható és egyéni ízléshez alakítható környezetet kaphat, megtalálhatja saját hangját a formák kavalkádjában.
A végeredmény egy lendületes, indusztriális mégis - otthonos hatású munkahelyben fogalmazható meg.
Az otthon fogalma tehát minden szempontból különösen nagy szerepet kapott a cégnél. A 2020-as évben pedig tovább bővül a fogalomkör, hiszen a Cofidis Hungary profilja és felépítése is megrázkódtatás nélkül illeszkedik a pandémia szülte korlátozások keretei közé.
A tágas, jól szellőztethető, nyitott terek - világszintű problémát is áthidalva - biztosítják a kellő távolságot, a megfelelő higiéniát és a rugalmas munkavégzést az irodán belül és a home office könnyen kivitelezhető lehetőségében is.
Mind a munkavállalók, mind a hely idomul a könnyű, gyors és hatékony együttműködéshez, mely bátran állíthatjuk, a cég legerősebb fegyvere!