DBH Serviced Office BudaPart

Képek


Szolgáltatók

Fotók

Bata Tamás

Design & Build

SALT Communications Kft.

Növénydekoráció

VIRÁGÁLOM - Kátai-Pál Lászlóné

Irodabútor

Vivax Bútor Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1117, Budapest Dombóvári út 27.

Átadás éve: 2020 Q4

Kialakított terület mérete: 2517 m²

Irodában dolgozók száma: 200

Irodaház: BudaPart Gate


Rövid bemutatkozás

A hazánkban 26 éve sikeresen működő DBH Group 2008 óta a hazai szolgáltatott irodai piac második legnagyobb szereplőjeként 2020-ban 3 új business center nyitásával az üzletág legújabb mérföldkövéhez érkezve megnyitotta kis és középvállalati ügyfelei számára A DBH Serviced Office BudaPart lokációt.
A prémium belső kialakítású business center, a Dunai panoráma és a könnyű megközelíthetőség mellett, elérhető és flexibilis kondícióval kínál professzionális üzleti környezetet ügyfelei számára.
Kialakítása során az ideális munkakörnyezetre vonatkozó szakmai tapasztalatainkat párosítottuk a fiatalos lendülettel és a modern belsőépítészeti megoldásokkal. A koncepció többszöri újragondolása után 18 hónap munka eredményeképpen alakult ki a business center.


Okok, amiért a díjra érdemes

Szolgáltatott irodánk a legkisebb vállalkozásoknak is minőségi üzleti környezetben kínál hatékony és hangulatos teret.Mind az irodabútorzat, mind a közösségi terek berendezésénél, a vezérelv a kazettás struktúra és természeti formák organikus megjelenése volt. Nemzetközi Red Dot design díjas Narbutas Arcipelago lounge irodabútorainkkal felszerelt, reprezentatív kialakítású, napfényes iroda- és közösségi tereink ösztönzően hatnak a munkavégzésre.
A négy tágas, világos étkező a szociális interakció ideális helyszíne, a konferenciaterem és szomszédos lobby egybefüggő világos rendezvényhelyszínt kínál. A rugalmas kondíciók (szerződés időtartama, létszám, az iroda tetszőlegesen növelhető mérete, szolgáltatás minősége) vitathatatlan versenyelőnyt jelent a növekedési-csökkenési fázisban lévő, újonnan piacra lépő, jelenleg aktuális home office koncepciót előnyben részesítő ügyfelek számára is.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!