LogMeIn

Képek


Szolgáltatók

Projektmenedzsment

CBRE Kft.

Kivitelezés / Fitout

FITOUT Zrt.

Tervezés / belsőépítészet

LAB5 architects

Matisz Alíz

Bérlő

LogMeIn Kft.

Technológia és innováció

Streamnet Zrt.

További szolgáltatók


Cím: 1088, Budapest Rákóczi út 1-3.

Átadás éve: 2020 Q1

Kialakított terület mérete: 2569 m²

Irodában dolgozók száma: 150-180 fő

Bérlő cég: LogMeIn Kft.


Rövid bemutatkozás

2019. októberében került átadásra a munkaterület a FITOUT Zrt. számára az East-West Business Centerben, hogy megvalósítsa azt az impozáns belsőépítészeti tervezést, amely a folyamat végén a LogMeIn új budapesti otthonát adja majd.

A cég távelérést és távoli együttműködést segítő szoftveres megoldásokat fejleszt. Az egész vállalatot jellemzik a rugalmas, kreatív munkamódszerek és a nyitottság. Előtérbe helyezik a munkavállalók szükségleteit, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy lehetővé tették a teljesen otthonról történő munkavégzést, az irodára pedig úgy tekintenek, mint találkozóhelyre, mint a közösségi élmény központjára. Ezért a tereknek is alkalmazkodniuk kell, 0-24 órában kell szolgálniuk az itt dolgozókat: minden, ami mozdítható az egyben áthelyezhető is akárhova az irodán belül.

A LAB5 architects munkatársai Matisz Alíz belsőépítésszel ezt a szabadságfokot szerették volna leképezni a designnal is. A forgalmi és fényhatások szempontjából nyugodtabb irodarészeken többmonitoros, emelhető asztaloknál ülhetnek a kollégák, a tér pedig a napi stand up meetingekre kialakított helyekkel és különálló tárgyalódobozokkal segíti a munkát. Amikor viszont relaxálásra kerül a sor, vagy étkezésre, esetleg a céges rendezvények vagy oktatások egyikére, akkor a Múzeum körút-Rákóczi út felőli részen, változatos kialakítású multifunkcionális terekben pezseghetnek a kollégák. Az irodában a helyenként ívesen forduló sarkok és a terek átláthatósága segítik a szabad közlekedést, körbejárhatóságot . A kör motívum részben vagy egészben több helyen feltűnik, utalva a céges működésre, brandingre, meghackelt felhő egységekre, ám nem kétdimenziósan van leképezve, hanem mindig a térben, több irányban megforgatva, mint például a tárgyalók sarkainál található íves saroküvegek.


Okok, amiért a díjra érdemes

Mind a megrendelői oldalról mind tervezői oldalról nagyon erős volt a törekvés, hogy a lehető leginkább az iroda napi életére és az adott helyszínre egyedileg szabott irodatér alakuljon ki, mely így a legjobban szolgálja az ott dolgozók kényelmét, munkakörülményeit. Gondosan kiválasztott lokáció után egy alapos téri elemzésen keresztül jutottunk el a végső kialakításhoz, ahol nagyon magas minőségben kivitelezett terekben (akusztika, világítás, gépészet) kiváló minőségű bútorok lettek elhelyezve. A végeredmény hűen tükrözi, hogy a résztvevők csapatmunkának tekintették a folyamatot.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!