Az Év Belsőépítész cége

Demeter Design Studio

Cím: 1022, Budapest Herman Ottó út 12.

Rövid bemutatkozás

A Demeter Design Stúdió – DDS 2014-ben jött létre, azzal a célkitűzéssel, hogy egyedi és inspiráló épületeket és tereket alkosson. A Demeter Design Stúdió tagjai építészek és belsőépítészek, az iroda az építészet, a belsőépítészet és a design terén nemzetközi színvonalú komplex szaktudást kínál. Demeter Nóra, az alkotóközösség vezetője a kollektív gondolkodás és kommunikáció híve, ezen értékek mentén alapította meg a Stúdiót.
"Öt év alatt 12 fős iroda lettünk, alkotásaink számos nemzetközi és magyar referenciával rendelkeznek. E referenciák igazolják célkitűzésünk helytálló voltát, nevezetesen, hogy minden munkánk során keressük a kreatív megvalósítás lehetőségét, és ezért minden munka egy új kihívást jelent számunkra. Az alkotó folyamat minősége valamint az egyedi megoldás motivál bennünket. Igyekszünk időtálló tereket tervezni, amelyek függetlenek az aktuális trendektől és elvárásoktól."
A Demeter Design Stúdió a nemzetközi minőség híve, ugyanakkor magyar iparművészekkel és alkalmazott művészekkel dolgozik, hogy a helyi értékek érvényesüljenek.

Díjak:
2019 BigSee Interior Awards Díj Graphisoft Székház
2018 Év Irodája Employer Branding Dij Ericsson Székház Győztes
2018 Év Irodája Közösségi Tere OTP Kísérleti Bankfiók Döntős
2018 Év Irodája Nagyvállalati Díj Graphisoft Székház Döntős
2017 Ybl Díj Demeter Nóra

Okok, amiért a díjra érdemes

A Demeter Design Stúdió igényes egyedi terek tervez. Léptéktől függetlenül a cél mindig az egyedi kivitelezés. 5 év alatt sikerült több mint 30 munkát megvalósítani. A funkciók és megbízások széleskörűek: irodák, kulturális-, vendéglátó- és lakóprojektek. A megvalósult terveket az egyedi térformálás jellemzi. Minden projekt esetében gondosan figyelünk az elvárásokra és a kötöttségekre. Próbálunk igazodni a körülményekhez, bevonva társművészeket és kreatív partnereket.
Hiszünk az értékteremtésben. Nem egy kijelölt stílus, hanem az alkotás szenvedélye mozgat bennünket.

Főbb ügyfelek, referenciák

Kiemelt referenciáink:

Iroda:
Ericsson Székház, Graphisoft Székház, ING Székház, Société iroda, Würth Székház, OTP Innovációs Bankfiók, Codic Homework

Kulturális - Kiállítás:
Müpa jegypénztár, Müpa öltözők, Frankfurti Könyvvásár Magyar Pavilon, Lechner Ödön életmű kiállítás

Vendéglátás:
Four Seasons Gresham Múzsa Bár és Földszint, Apponyi Kastély