Howden Iroda

Képek


Szolgáltatók

Kivitelezés / Fitout

Csőszervíz Zrt.

GMB Solutions

Productive Decor Kft.

Irodabútor

Kinnarps Hungary Kft

Tervezés / belsőépítészet

Pivot270 Belsőépítész Stúdió

Projektmenedzsment

Pivot270 Belsőépítész Stúdió

További szolgáltatók


Cím: 1083, Budapest Bókay János 44-46

Átadás éve: 2020 Q1

Kialakított terület mérete: 1000 m²

Irodában dolgozók száma: 160

Bérlő cég: Howden Hungary Kft.


Rövid bemutatkozás

A Howden vállalat több mint 150 éves múltra tekint vissza. A Skóciában alapított vállalkozás kezdetben hajómérnöki specializációval indult, mára azonban globális vezetővé nőtte ki magát a légi és gázkezelő megoldások gyártásában.

A Howden iroda kialakítását a PIVOT270 Belsőépítészeti Stúdió végezte.

Az Howden idén átadott közel 1000 m2-es irodahelyisége az imponzáns Corvin Technology Park C6 Irodaházában kapott helyet. A tervezési munkát szerencsésen még a költözés előtti stádiumban el tudtuk kezdeni, így a kialakítás már teljes mértékben az Ügyfél igények mentén tudott történni. A Howden irodánál elsődleges cél volt egy olyan munkakörnyezet megteremtése, ahol a vállaltnál dolgozó X és Y generációs munkavállalók is magukénak érzik az irodai teret, és számukra is motiváló funkcionális és dekorációs elemek jelennek meg. Szintén szempont volt, hogy a munkavállalók találkozzanak a vállalt értékeit képviselő termékekkel és szolgáltatásokkal, de ugyanakkor ezek visszafogott módon jelenjenek meg az iroda belső arculatában.


Okok, amiért a díjra érdemes

Mérnöki precizitás és finomság

Erős színekkel és feltűnő design elemekkel könnyen lehet a legszürkébb irodai környezetet is feldobni. A projekt érdekessége, hogy a mérnöki légkört visszatükrözve,kifejezetten finom és visszafogott színárnyalatok, valamint letisztult formavilág jellemzi a tereket, és ennek ellenére is egy nagyon dinamikus és játékos belső hangulatot sikerült megvalósítani.

Az arculati elemekfinoman, és nem tolakodóan jelennek meg a térben, kiegészítve a krém, fehér és fa színekkel.

Az irodai területeken belül nem csak a kiemelt területek dekorálása számított fontosnak, hanem az általános összkép megteremtése, ami az egyes munkaállomások körül van, így szem előtt tartva, hogy minden egyes az irodában dolgozó munkavállaló kellemes légkörben dolgozhasson.

Pihenősziget – a töltődés jegyében

Az iroda egyik központi eleme a társalgó, amely kreatív játékos design elemeivel egy önálló kis pihenőszigetként funkcionál. Ez a kis különálló egység lehetőséget ad egy jó beszélgetésre, vagy akár szakmai egyeztetésre is el tudnak vonulni a dolgozók egy kicsit könnyedebb hangulatban mint egy tárgyalószoba.


Zöld növényszigetek – lélegző iroda

A koncepciónál fontos szempont volt, hogy a szigorú irodaházas hangulatot megtörjük zöld növényekkel, így barátságosabb és élettel telibb légkört alakítottunk ki az íróasztalok körül


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!