TITANIUM Irodaház

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

DPi design Kft.

Kivitelezés / Fitout

FIOUT Zrt.

További szolgáltatók


Cím: 1134, Budapest Róbert Károly körút 50-52

Ingatlan mérete: 15000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2023


Rövid bemutatkozás

A FITOUT cégcsoport legújabb fejlesztése, a TITANIUM Irodaház a Róbert Károly körúton, a Váci út vonalától 300 m távolságra, jól látható sarok pozícióban helyezkedik el. Gyalogosan könnyen elérhető az észak-déli metróvonal, valamint az 1 -es villamossal.

A körút íve miatt az épület üzleti szempontú láthatósága kiemelkedően jó, a szomszédos épület fölé nyúló karakteresen megfogalmazott csatlakozó fal keleti irányból is figyelem felkeltően jelzi az épületet.

Az irodakiépítési, generálkivitelezési (pl.: Balance Hall), teljeskörű épületrekonstrukciós (Citygate, Balance Loft irodaházak) projektek és saját fejlesztésben megvalósult, 2019. júliusában átadott FERRUM Irodaház sikereit követően, a FITOUT cégcsoport a tőle megszokott maximalizmussal és minőségre való törekvéssel készítette elő a TITANIUM Irodaházat, amely épület közel 10.000 m2-es bérbeadható területtel és 130 parkolóval várja bérlőit.

A zárószinten kialakított irodaterületekhez tetőteraszok is tartoznak, lehetőség van exkluzív és épület szintű közös használatra is. Az irodaszintek rugalmasan alakíthatók a bérlői mix és az egyedi igények szerint, egyterű és cellás kialakításra egyaránt alkalmasak az irodaszintek.


Okok, amiért a díjra érdemes

A TITANIUM Irodaház tökéletesen bemutatja a FITOUT cégcsoport alábbi mottóját:
„Szeretnénk nyomot hagyni magunk után, így szemléletünket és képességeinket saját irodaház fejlesztéseinken keresztül is demonstrálni kívánjuk.”

A tervezett homlokzat kívül-belül egységes, minőségi megjelenésű kerámiaburkolatú, részben kiemelt vertikális bordázatú elemes, függönyfal homlokzattal. A homlokzati rendszer miatt a belső irodai leválasztásokból adódó válaszfalak homlokzati csatlakozásai akusztikailag kiválóan megoldhatóak, amely sok mai irodaház esetében problémás.

Mélyen üvegezett irodákat alakítunk ki, a homlokzati kialakítás egyben akusztikai és vizuális védelmet nyújt a Róbert Károly körút zaj és porterhelésével szemben is. A TITANIUM Irodaház úszik a fényben, szinte alig van sötétebb sarka.

A homlokzat minőségi szelektív üvegezése, valamint az egyedi megoldások önárnyékoló hatása miatt külső árnyékoló szerkezetek használata nélkül is kiváló megoldást biztosít.
A többi ebben az időszakban átadásra kerülő campus jellegű irodaházhoz képest, a TITANIUM Irodaház családias jellegéből adódóan remek alternatívát nyújt az erre vágyó bérlőknek.

A TITANIUM Irodaházat rendkívül hatékony és flexibilis alaprajz, egyedi homlokzati megoldások és jól átgondolt tervezés jellemzi, mely tervezés alapja a FITOUT cégcsoport elmúlt 17 évének hasonló volumenű projektjeiből származó generál és fejlesztői tapasztalat.


Szolgáltatások

Bisztró, kávézó
Konferenciaterem
Vendégtárgyaló
Konditerem
Kerekpártárolók, öltözők, zuhanyzók
Különleges atmoszférájú, csendes belső kert, tárgyalósarkokkal


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!