A Flatco Bárd utcai bérháza - A modern bérlakások lakóparkja

Képek


Szolgáltatók

Ingatlantulajdonos

Flatco Real Estate Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1097, Budapest Bárd utca 2

Ingatlan mérete: 16000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2021


Rövid bemutatkozás

A Ferencvárosban épülő 256 lakásos lakópark környezete ideális, hiszen sétatávolságon belül elérhető minden, ami a hétköznapokhoz szükséges; bevásárlóközpont, üzletek, éttermek, színház, mozi, koncertterem, szabadtéri szórakozóhelyek, oktatási intézmények.

A lakópark két külön bejárattal rendelkező épületből áll, melyek 8, illetve 10 emeletesek. Mindkét épület elegáns lobbyval és 24 órás biztonsági szolgálattal rendelkezik. A házak között kert kerül kialakításra, a földszinten pedig utcafronti üzletek lesznek.

A környezetvédelem fontos szempont volt a tervezéskor: a megújuló energiára épülő, DualEco fűtési-hűtési rendszernek, a korszerű anyagfelhasználásnak és hőszigetelésnek köszönhetően az épület közel nulla energiaigényű lesz.
Az épület mélygarázsában a 153 parkolóhely mellett elekromosautó-töltőállomások és hatalmas biciklitároló is lesz majd, ezzel is támogatva a lakókat a környezetbarát közlekedésben.

Az épületegyüttes valamennyi lakása kizárólag hosszútávú bérbadással lesz hasznosítva a tuljadonos, Flatco Real Estate Kft. által.


Okok, amiért a díjra érdemes

Több évtized óta, a Flatco Real Estate Kft. Bárd utcai lakóparkja lesz Budapest első, teljes egészében hosszútávú bérbeadásra épített háza, mely kifejezetten a bérlői igények figyelembevételével lett megtervezve, környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartva.

A ház tervezése, építése és a lakások kialakítása is a megfizethető prémium koncepció alapján történik, a bérlők igényes és fenntartható környezetben élhetnek majd, kedvező áron.
Valamennyi lakás gépesített konyhával, teljesen bútorozva, elektromos redőnyökkel, valamint okosotthon-rendszerrel felszerelve kerül átadásra. A lakások belső tereinek tervezést és berendezését lakberendezők végzik, így azok valódi otthonok lesznek, ahová jó hazamenni.

A házban nagy alapterületű közösségi terek kerülnek kialakításra: konditerem, klubhelyiség, xbox szoba, biliárd, on-site kávézó - hogy a bérlők azonnal valódi közösség részesei lehessenek, ne érezzék magukat elveszve egy számukra új környezetben.

A házat a Hajnal Építésziroda Kft. tervezte.


Szolgáltatások

- 24 órás portaszolgálat
- konditerem
- klubhelyiség közösségi konyhával
- x-box szoba
- belső kert
- mélygarázs, elektromosautó-töltési lehetőség
- biciklitároló
- babkocsitároló
- kávézó


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!