Debrecen HUB

KépekCím: 4024, Debrecen Piac utca 34. 4/10

Ingatlan mérete: 58 m²

Bérlők száma: 10


Főbb bérlők

Lévai Lívia (kapcsolati tréningek), Szegedi Erika (kommunikációs tréningek), Sári István (cash flow játék), Kiss Erika (angol nyelv klub), Szabó-Szűcs Gabriella (tréning – angol/német nyelv), Igen Debrecen szervezői találkozók, csapat meetingek, TEDxDebrecen szervezői találkozók, Debrecen Coach Club havi találkozók


Rövid bemutatkozás

A Debrecen HUB megalapítását az Impact HUB hálózat európai irodáiban, és a budapesti coworking irodákban, elsősorban a Kaptárban tapasztaltak inspirálták. 2015 júliusában nyitottunk, Minimal Viable Product-ként indultunk: egy lakás átalakításával a város szívében. Az első bérlők startupperek voltak. Miután megnyílt Debrecen második co-working irodája, az Xponential, a HUB újrapozicionálására volt szükség.

Úgy döntöttünk, hogy co-working iroda helyett (2016-ban pályáztunk először „Az év irodája” díjra co-working kategóriában) a debreceni vállalkozó közösség irodájaként működünk tovább. Ez azt jelenti, hogy egyszerre mindig egy bérlő használja a teljes teret. Elsősorban tréningekhez, meetingekhez, találkozókhoz, coaching ülésekhez.

A vállalkozói tér építése mellett kezdetektől fogva fontos számunkra az együttműködés kultúrájának fejlesztése, a vállalkozói készségek és vállalkozói hálózat építése is. A jövőképünk egy aktív és sikeres vállalkozói közösség Debrecenben, melyhez a HUB is hozzájárul.

„Egy jó életre vállalkozunk.”


Okok, amiért a díjra érdemes

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban" Gandhi
Két édesanya főállás mellett, hogyan tudja támogatni a vállalkozó szemlélet, az együttműködés fejlesztését Derecenben. Ehhez egy irodateret, coaching szolgátatást és tanuló műhelyeket nyújtunk a vállalkozó debreceniek számára.

A 2020-as év kihívásaira válaszul az építkezés mellett döntöttünk. A honlapunkat https://debrecenhub.hu/ és az irodateret is megújítottuk. Ügyeltünk arra, hogy egymással harmóniában legyenek, jól szolgálják partnereinket és tükrözzék értékeinket.

Társadalmi vállalkozók vagyunk, munkánk fókuszában az értékteremtés áll, rendszerben gondolkodunk. Kapcsolatokat építünk a hozzánk betérő vállalkozók között. Erre jó példa, amikor egy vállalkozó anyuka cukorvirág készítő programjához keresett helyszínt, örömmel kiszolgáltuk, de javasoltunk neki egy jobb lehetőséget, összekötöttük egy másik cukrász vállalkozóval.

Az egyik visszajelzés, ami hozzánk érkezett, és amit magunkénak érzünk: "A Debrecen HUB-ot a szív mozgatja!"


Szolgáltatások

Terembérlés – hétköznap, hétvégén (0-24)
Coaching szolgáltatás
HUB műhely


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!