Tópark Be My City - G épület

Cím: 2051, Biatorbágy Sasbérc út 1.
Ingatlan mérete: 6850 m²
Bérlők száma: 550
Projektmenedzsment
Cushman & Wakefield
Irodaszőnyeg, padló
Decor Floor Kft.
Irodabútor
KARE Design
Ingatlanfejlesztő
LAVINAMIX Építő Kft.
Kivitelezés / Fitout
PGHungary
Világítástechnika
Solinfo
Bérbeadó
Útnet Építő Kft.

Rövid bemutatkozás

A TÓPARK – Be My City Iroda- és Lakópark gyönyörű, ám több szempontból is túlterhelt Fővárosunktól néhány percre, egészséges, inspiratív, jó infrastruktúrával rendelkező környezetben nyújt kiváló megoldásokat mindazoknak, akik a bérlői igényekre szabható A+ minőségű irodaterületeket, változatos méretű, hatalmas portálüvegekkel rendelkező üzlethelyiségeket, vagy az év minden szakában napi rendszerességgel ápolt, parkosított környezetben minőségi otthonokat keresnek.

Szolgáltatásainkkal, a „város a városban” koncepcióból eredően széles körben igyekszünk lefedni a nálunk lakó, dolgozó emberek, továbbá az attraktív környezet és a környék adta kikapcsolódási, sportolási lehetőségek miatt hozzánk érkező látogatók igényeit.

100.000 m2 felszín feletti beépített területünkön az A kategóriás irodaházakban megszokott általános profilokon túlmenően, számos további szolgáltatás áll rendelkezésre a jövőben Bérlőink, Lakóink, valamint a hozzánk látogatók számára.

A korábbi fejlesztő által félbehagyott, kérdéseket támasztó beruházás néhány éve került a Lavinamix Csoporthoz tartozó Útnet Ingatlanfelesztő Kft. tulajdonába, aki úgy a mély-, mint magasépítében megvalósult betonstruktúra kialakítását végezte. A kiváló minőségben kivitelezett, 200.000 m2 beépített területet magában foglaló gigantikus komplexum a statikai vizsgálatok eredményeképpen minden szempontból tökéletesen alkalmasnak bizonyult a munkálatok folytatására. Így a tervek aktualizálását követően az új tulajdonos megkezdte a projekt továbbvitelét.

A Tópark beruházás egyediségét kiváló elhelyezkedésén, magas minőségű építészeti megoldásain, a környezet gazdag természeti adottságain túl, multifunkcionális jellege nyújtja. A Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innovációja, amely minden felmerülő igényt maximálisan kiszolgálni hivatott.

Az 55.000 m2 bérelhető irodaterület több épületben helyezkedik el, és ezek közül elsőként a „G” épület lobbija került átadásra a közelmúltban. A Cushman & Wakefield által terveztetett földszinti fogadótér reprezentálja a még kiadó irodaterületekben rejlő lehetőségeket, és egyszersmind méltó módon üdvözli (?) az impozáns terület irodai látogatóit.

Okok, amiért a díjra érdemes

A tervezés alatt a Beruházó, a Tervezők és a Lebonyolító csapat szorosan együttműködve kívánta megmutatni, hogy a tulajdonosváltás előtt sajnos elhíresült történettel rendelkező komplexumban új időszámítás kezdődött, s ez az új korszak mit jelent majd az épületek belső kialakításában. Közösen feltártuk azt az anyagszerűséget, ami a szilikátokkal való játékként jelenik meg az épületek külső homlokzatain, hiszen szinte minden, ebbe az anyagcsaládba tartozó kő megtalálható az exkluzív megjelenésű falakon. Ezt a „szilikát világot” ültettük át a látogatókat fogadó térbe is, amely így a homlokzatokkal tökéletes összhangot alkotva letisztult, elegáns impulzust ad. Ezt a matéria világot a Tópark mindegyik irodaházának recepcióján egységesen lehet alkalmazni. A letisztult teret ellenpontozza, és a recepció területét egyszersmind ki is emeli a középső fém öv. A fém sávon áthaladva érzékelhető annak finom hullámzása, ezzel is elvontan utalva a természetre, játékosságot csempészve a térbe. A nyitott álmennyezetes, látszó gépészettel megalkotott teret a fények játéka és a nyers felületű burkolatok fogják össze. A természet közelségére utal a beltéren is megjelenő zöld növényfal.

A G épületben megvalósult impozáns fogadótér egyszersmind olyan közösségi helyként is funkcionál, amely önmagában is tökéletes helyszínt biztosít üzleti megbeszélésekhez, vagy laza szellemű találkozókhoz egyaránt. Fontos volt megoldani, hogy az érkező küldemények ne zavarják meg az itt zajló beszélgetéseket, a fogadás szellemiségét, ezért egy külön küldeményi bútor készült, amely már-már dísze a térnek, mintsem pusztán funkcionális elem.

Szolgáltatások

Kerékpár tároló
Kávézó
Konferencia terem
Fitness központ
Fodrászat
Öltöző zuhanyzóval
Vendégparkoló
Bevásárló utca
Bemutatóterem
Élelmiszerbolt
Park a közelben
Tömegközlekedési elérhetőség