Krisztina Plaza fogadótér

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1013, Budapest Krisztina krt. 39

Ingatlan mérete: 16500 m²

Bérlők száma: 120


Főbb bérlők

Magyar Nemzeti Bank, Egyenlő Bánásmód Hatóság, Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság, VMD Kórháztechnológiai Kft., Hardcastle Admin Magyarországi Fióktelepe


Rövid bemutatkozás

A Krisztina Plaza posztmodern tömbje a Déli pályaudvar környékének meghatározó épülete. Előnyös lokációja, tágas belső terei és a Budai vár lélegzetelállító panorámája egyaránt egyedülállóvá teszi az épületet.
Elhelyezkedésének köszönhetően a Krisztina Plaza könnyen elérhető a pesti oldalról a Lánchídon, illetve a Margit hídon keresztül, csakúgy, mint vidékről az M1 és M7 autópályákon keresztül. Az irodaház kiváló tömegközlekedéssel rendelkezik, melyet az M2 metróvonal, a Dél- és Észak- Budát összekötő fonódó villamosvonal, valamint számos más villamos- és busz útvonal biztosít.


Okok, amiért a díjra érdemes

Csaknem húsz év üzemelés után az irodaházban esedékessé vált a közös területek adaptálása a megváltozott trendekhez – a B recepció fogadótere ennek a folyamatnak köszönhetően érkezett meg egy új korszakba.
Mivel a házban nagyon sokféle hátterű bérlő van jelen, a legfontosabb elvárás az impozáns, egyúttal semleges atmoszféra, amely a nap 24 órájában mindenkinek ugyanazt a komfortot és biztonságérzetet adja.
Sima, natúr felületek invitálnak beljebb egy tiszta térben: a falburkolatok nyírfa lamellákkal kirajzolt mintázata és a lécek közötti világító sávok irányítják a tekintetet. A központi lépcső fölötti látványos fotótapéta tovább nyitja a perspektívát, a hozzá vezető világos korlát növeli az összhatást. Az egyik oldalon ívelt falrész anyaga és a vele szemközti faburkolat domború térbeli alakzatai egymásra rímelnek, mintegy szinkronba jön az asszimetrikus alaprajz két pólusa.
A rendezett összkép érdekében üveg információs táblákat alkalmaztunk, a kapcsolótáblát és kifejezett kérésre az ételfutárok csomagjainak helyét is szekrénybe rejtettük. Az irányítóközpont-funkció zökkenőmentes ellátása a szükséges monitorok recepciós pultba süllyesztésével biztosított.
A lágy ívek, hűvös fehérek és a sok fa elegáns egysége új időszámítást képvisel, méltó beléptetést a megbízó és a bérlők kölcsönös bizalmához.


Szolgáltatások

* házon belüli üzemeltetés
* mélygarázs parkoló
* 24/7 beléptetés
* álmennyezet
* moduláris szőnyeg
* 4 csöves fan-coil
* nyitható ablakok
* természetes fény
* belső udvar
* 2 személylift
* raktárterület


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!