F130

KépekCím: 1116, Budapest Fehérvári út 130

Átadás éve: 2019 Q3

Kialakított terület mérete: 260 m²

Irodában dolgozók száma: 20

Bérlő cég: Euro-Tax Financial Zrt.


Rövid bemutatkozás

A tulajdonos cég egykori CIB bank fiókját alakította át saját igényeinek és a 21. századi elvárásoknak megfelelően. Az Igényként jelent meg egy egyterű iroda melyhez két nagyméretű tárgyalóra volt szükség a munkaállomásokon túl. Az átalakítandó tér hosszú keskeny arányai miatt csak egy rövid szakaszon rendelkezik természetes megvilágítással. Ennek megfelelően ahol lehetet transzparens térelhatároló szerkezetek kerültek kialakításra. Így a munkaasztalok és egyéb munkaterek egyedileg tervezett igényes megvilágítással kerültek kialakításra. A munkatér hangsúlyos eleme, az egyedi tervezésű igényes kialakítású, multifunkciós tárolóbútorzat, mely a szokásos használattól eltérően aktív munkavégzésre is alkalmas annak rejtett asztalai polcai miatt. A kivitelezés 2019 első negyedévében kezdődött és aktív tervezői közreműködés mellet mintegy 6 hónap alatt készült el, a Tulajdonos, a Kivitelezők és a Tervező közös együttműködése eredményeként. A Cég tevékenysége első sorban adminisztratív követelés kezelés, mely munka nagy mennyiségű dokumentum tárolását követeli meg a munkatérben.


Okok, amiért a díjra érdemes

Idézve e a megrendelő szavait 1 évvel a nyitás után is:
- Mindig örömmel tölt el amikor belépek. -

Egyedi tervezés és kivitelezés miatt akár a legjobb angol szabászatban az öltönyt úgy az iroda tér belső kialakítását is személyre szabottan készítettük el.
A tér a laikusok számára üdítő színfoltként hat úgyanúgy mint mindennap a dolgozókra, a vendégekre és a piacra is a sok egyenkialakítású sematikus bériroda közt.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!