A Hunyadi Kft. irodájának kialakítása

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

Do Work Kft.

Fotók

Juhász Norbert

Mobil és üvegfalak

LIKO-S Kft.

Irodaszőnyeg, padló

ProInterier Kft.

Tervezés / belsőépítészet

storiz

További szolgáltatók


Cím: 1222, Budapest Gyár utca 14.

Átadás éve: 2020 Q1

Kialakított terület mérete: 330 m²

Irodában dolgozók száma: 17

Bérlő cég: Hunyadi Kft.


Rövid bemutatkozás

A Hunyadi Kft. egy magyar vállalkozás amely, energetikai mérőműszereket, elosztó berendezéseket gyárt és szolgáltatás szintjén elektromos áram vételezésének optimalizálásával is foglalkozik nagyobb fogyasztási egységeknél.
Budafok Duna-parti iparterületén található a budapesti székházuk, gyártó és tervező egységgel és adminisztrációs központtal. Az épület korábbi ipari funkcióval rendelkező, földszint plusz egy emelet. A bővítési-átalakítási igény abból a szándékból indult ki, hogy bővül a szerelő-gyártói egység, valamint ezzel egyidőben szükségessé vált egy több férőhelyes, a cég arculatát is tükröző iroda-központ létrehozása, ami ideális reprezentatívabb ügyfélfogadásra és jobban kielégíti az itt dolgozók igényeit. Ehhez a bővüléshez a meglévő ipari épület eddig kihasználatlan emeleti területei álltak rendelkezésre. Az emeleti egybefüggő tér körbenapozott, középen vasbeton oszlopokkal osztott, egyszerű téglatest geometriájú. A cél az volt, hogy egy világos, nyitott és funkcionális irodatér jöjjön létre, a tervezői munkavégzés egyterű térben történjen és csak azok a helyiségek szeparálódjanak el amik funkciója miatt ez szükséges, de vizuálisan, az üvegfalakkal lehetőleg megmaradjon a tér ipari légiessége.


Okok, amiért a díjra érdemes

Minőségi és funkcionális elemekből építkezve egy friss, mai design elveknek megfelelő irodatér jött létre.
A design koncepciója átgondolt és következetes, az ipari kontextust társítja egy modern de barátságos iroda elképzelésével. A nyersen meghagyott vakolatlan, festett beton textúrák a mennyezeten és oszlopokon izgalmas kontrasztot alkotnak az új üvegfalakkal, a simára vakolt felületekkel és az új irodabútorokkal.
Jó minőségű munkaállomások, ergonómikus ülőbútorok segítik a hatékony és kényelmes munkavégzést.
A térérzetet a padlószőnyeg illetve az üvegfalak mögött futó függönyök puhítják, valamint akusztikailag is kedvezőbbé teszik.
Egységes arculat jött létre. A monokróm belső színvilágot az épületet használó cég profiljához és arculatához illő zöld színek árnyalatai egészítik ki a bútorokban, a padlószőnyeg mintázatában és a sok elhelyezett növényben.
Az új iroda design kellemes munkakörnyezetet teremt és közvetíti a cégvezetők és tervező mérnökök energia-tudatos szemléletét.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!