mybeauty - Szépségszalon

Képek


Szolgáltatók

Bérlő

Pallag Evelin

További szolgáltatók


Cím: 1034, Budapest Váci út 45. H/2

Átadás éve: 2021 Q1

Kialakított terület mérete: 39 m²

Irodaház: myhive Átrium Park


Rövid bemutatkozás

Az IMMOFINANZ kiemelt célja az iroda portfólió magas minőségének fenntartása és további bővítése, amelyet az ingatlanok folyamatos felújításával, a költségek és az energiafogyasztást optimalizáló, fenntartható megoldások alkalmazásával, valamint a rugalmas és megoldásorientált ügyfélkezeléssel valósít meg. A siker elérésben nagy szerepe van a vállalat nemzetközi irodakoncepciójának, a piacon is egyedülálló és népszerű myhive-nak. A dolgozók well-being érzése és munkahelyi komfortja mind a bérlők, mind a munkaadók részéről a kiemelkedően fontos. A márka bevezetése után rövid időn belül kiderült, hogy a bérlők szeretik és értékelik az új koncepciót, amely a mindennapokban is eléri célját: magas szintű szolgáltatások megteremtése az irodaházban dolgozók mindennapjainak megkönnyítésére és sikeres közösségépítés.
A bevezetését követően az IMMOFINANZ folyamatosan figyelemmel kíséri a márkát, és minden évben újabb szolgáltatással tovább fejleszti: gyakorlatban is reagál a piaci és bérlői igényekre. A community manager napi szinten jelen van a bérlők életében és irodaházakra lebontva azonosítja igényeiket. Mindezt nagyban támogatja az IMMOFINANZ saját fejlesztésű myhive-offices mobilapplikációja, amelynek segítségével naprakész információt kapnak a bérlők, hamarosan rendelni és fizetni lehet lehet vele, sőt a myhive tagok egymással is kapcsolatba léphetnek. És persze ezen keresztül a szolgáltatásokat is értékelni lehet!


Okok, amiért a díjra érdemes

A myhive Átrium Parkban a bérlők jellegéből adódóan sok a hölgydolgozó. Pár éve fitnesz terem, tavaly pedig a myplayground nyílt meg, amely nagy segítség volt azoknak a gyermekes szülőknek, akik pár órára szerették volna beadni csemetéjüket egy megbízható gyermekmegőrzőbe. "A szépség belülről fakad" igazságát mi sem bizonyítja jobban, hogy a myhive koncepción belül ebben az évben került kialakításra és átadásra a mybeauty.
A közel 40 nm-es szépségszalon egy rendkívül letisztult környezetben prémium kiszolgálásban várja vendégeit, elsősorban a myhive Átrium irodaházból. A smink és kozmetikai kezelések mellett egyéb szépészeti szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, mint pl. manikűr, pedikűr. A nyitva tartás igény szerinti időpontegyeztetés alapján történik maximálisan igazodva a vendégek időbeosztásához. A szalon külsős vendégeket is fogad, a myhive tagok azonban kedvezményeket kapnak és kizárólagosságot élveznek. További kedvezmény jár, ha myhive applikációval történik az időpontfoglalás. Az applikációt egyébként érdemes figyelni, hiszen a szolgáltatásokról, akciókról, kedvezményekről is innen lehet első kézből értesülni.
A szépségszalonban professzionális tanfolyamokat is szerveznek, amelynek célja, hogy megmutassák a hölgyeknek miként tudják könnyen elsajátítani a nappali sminket, és hogyan lehet a természetes szépségüket kihangsúlyozni. A szalont Pallag Evelin a szakmában ismert és elismert sminkes vezeti, aki több szakmai díjat is nyert. A legmeghatározóbb díjazás a 2019-es NYX Face Awards első helye volt, mellyel elnyerte a 2019 Artist of the year címet Magyarországon , Szlovákiában és Csehországban, ami nagy elismerést jelentett. A nyeremény kapcsán Los Angeles-be is kiutazott, ahol különféle továbbképzéseken vett részt. Az IMMOFINANZ nemcsak az irodaszolgáltatásban törekszik ügyfeleit teljes körűen kiszolgálni, hanem mostantól a hölgyekből is igyekszik kihozni a maximumot!

Nincs olyan hölgy, aki ne örülne akár ebédszünetben vagy munka után egy modern és magas színvonalat nyújtó szépségszalonban személyre szabott kezelés által kikapcsolódni és megújulni, vagy akár a munka utáni szórakozásra egy tökéletes sminkben megjelenni!


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!