Erkel Residences

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

GEOS Group Hungary

További szolgáltatók


Cím: 1092, Budapest Erkel utca 18.

Ingatlan mérete: 10620 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2021


Rövid bemutatkozás

Az Erkel Residences egy 78 lakásos, 2 épületből álló, 8 emeletes lakóház, amelynek legfőbb jellegzetessége, hogy mind esztétikában, mind műszaki tartalmában a modern, korszerű stílust ötvözi a kényelemmel. Az épülethez hangulatos belső kert is tartozik, valamint opcionálisan vásárolható tároló és mélygarázs is található a lakóházban. A IX. kerületi Erkel utca Budapest lendületes központjához tartozik, ám mégis egy csendesebb utca, a Kálvin tértől mindössze két perc távolságban. Ideális választás azoknak, akik a pezsgő életet kedvelik, de emellett a hangulatos környékről sem szeretnének lemondani.
A Vámház körút, Kálvin tér, Ráday utca által határolt utcában és a környéken a kikapcsolódási lehetőség száma szinte végtelen. A vásárcsarnok, éttermek és kávézók, boltok sora várja a környékbelieket. Családoknak is jó választás, hiszen minden kéznyújtásra van. Bölcsődék, játszóterek, óvodák is elérhetőek a közelben, vagy akár már az utcában is.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az Erkel Residences elhelyezkedése egyedülálló: mindössze 2 percnyi távolságban van a Kálvin tértől, az Erkel utca mégis csendes, az erős forgalomtól megkímélt rész. Bár a kerületben sok a fejlesztés, kifejezetten a Belső-Ferencváros kevés újépítésű lakóházzal büszkélkedhet. Kiemelten fontos volt számunkra az, hogy az eredeti épülethez is kötődjünk: az utcai homlokzat mintázatába belecsempésztük az egykori lakóház megjelenését.


Szolgáltatások

- Üzletek és fitnesz terem a földszinten
- Hangulatos belső kert
- Teremgarázs


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!