Harmony Terrace

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

GEOS Group Hungary

További szolgáltatók


Cím: 1134, Budapest Angyalföldi út 18.

Ingatlan mérete: 9398 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2021


Rövid bemutatkozás

A Harmony Terrace XIII. kerületi Angyalföldi út 18. szám alatt megvalósuló 98 lakásos 8 szintes társasház. A lakóépületben 1-4 szobás lakások találhatóak, 30 m2-től 106 m2-ig.
A ház nem véletlenül kapta az elnevezését: igyekeztünk egy modern urbanista lakóházat tervezni, amely harmonizál a természettel. A nagy üvegfelületekkel és teraszokkal továbbá a maximális zöldfelület kialakítással a földszinti és az első emeleti udvarokban, tetőteraszon igazi stílusos kombinációt alkot leendő tulajdonosai számára. A folyosók természetes megvilágítást és szellőzést kapnak a homlokzati ablakokon keresztül. Az emeleteken a lakások tájolása Kelet-Dél-Nyugat, minden lakás bevilágítása és tájolása optimális, északi tájolású lakás nincs tervezve az épületben. A lakásokhoz balkonok, teraszok kapcsolódnak.
Az épület fenntarthatóságot ezen kívül további modern gépészeti megoldásokkal kívánjuk erősíteni. Jelentős szerephez jutnak a modern energiatakarékos világítási és elektromos rendszerek, és szelektív hulladékkezelés az üzemeltetés során. Mindezek mellett az épületben víztakarékos hálózatot terveztünk, amely optimalizálja a vízfelhasználást egyben hasznosítja tetőkre érkező csapadékot.
A hatékony üzemeltetés mellett kiemelt fontosságú az épület élhetősége. Az épületszerkezet nagy hőtehetetlensége biztosítja a lakások nyári klímáját és a tervezett gépészeti rendszerekkel nem csak az épület fűtését kívánjuk megoldani, hanem nyári hűtését is. Az előremutató erőforrások felhasználása mellett kulcsfontosságú az épületbe tervezett a gépészeti és elektromos rendszerek alacsony energiafelhasználása, a szellőzőrendszerekben felhalmozódó energia visszanyerése hőcserélőkkel.

A VÁCI ÚTI IRODAFOLYOSÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN
Az épület elhelyezkedése mind tömeg, mind autós közlekedés szempontjából kiemelkedő: A Váci úti irodafolyosó 1 percnyire, míg a Dózsa György úti metrómegálló 3 percnyire található gyalogosan. Ugyanígy a Róbert Károly körút, a rakpart vagy akár az Árpád-híd is csupán néhány perc. Szolgáltatások szempontjából a XIII. kerület ezen része kiemelkedik: A Lehel téri piac, a Westend City Center bevásárlóközpont 6 perc alatt elérhető. A legnevesebb látnivalók és kikapcsolódási lehetőségek, mint például a Városliget, a Hősök tere és a múzeumok, és az állatkert is karnyújtásnyira van.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Harmony Terrace lakóépület már nemzetközi szinten is sikert aratott: 2019-ben European Property Awards díjátadóján, Residential Development kategóriában kapott elismerést.

A XIII. kerület forgalmas, megújuló részén emeli még tovább a környék színvonalát: Modern, elegáns, urbanista lakóparkot terveztünk, amelynek kinézetével igyekeztünk kiemelkedni a többi fejlesztés közül. Az utcai homlokzat egyediségét az egyedi téglaburkolat, míg a belső udvart a meleg bézs árnyalatok és világos színek teszik egyedivé.


Szolgáltatások

Mélygarázs
Üzletek és irodák a földszinten


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!