Erste Bank Hungary Zrt.

KépekCím: 1138, Budapest Népfürdő u. 24-26.


Rövid bemutatkozás

Az Erste Bank Hungary Zrt. a hazai ingatlanfinanszírozás egyik legkiemelkedőbb szereplője. Jelen van a befektetési ingatlanfinanszírozás minden szegmensében, a kész, jövedelemtermelő ingatlanok és a fejlesztések finanszírozásában egyaránt. Az Erste Bank Hungary Zrt. 1997 óta tagja az osztrák Erste Group-nak, a csoport nemcsak Magyarországon, de a Kelet-Európai régióban is piacvezető szerepet játszik, 7 országban van jelen, mint egyike a legnagyobb pénzügyi szolgáltatóknak.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az Erste a vezető finanszírozója a HB Reavis Agora első ütem ingatlanfejlesztésnek, ahol 100% underwriting mellett nyerte el a mandátumot, majd négytagú konzorcium vezetőjeként bonyolította a hitelek folyósítását. A fejlesztés 2020-ban nagy sikerrel zárult le (többek között a Property Investment Forum 2020-as „Év Irodafejlesztése” címet is magáénak tudhatja).
Szintén az Erste Bank Hungary Zrt az új finanszírozója az ERSTE Holdinggal közösen az ECE Csoport, Árkád Budapest Örs Vezér téren található bevásárlóközpontjának, ahol mind az ügynöki, mind a biztosíték ügynöki feladatokat is ellátja.
Tevékenységünket végig kíséri az egyik legfontosabb alapelvünk, hogy hiszünk a partneri ügyfélkapcsolatokban, amik hasznos, egészséges és hosszú távú üzleti kapcsolatokat teremthetnek egymás számára. És ami még lehetővé teszi, hogy magas szinten műveljük ezt a szakmát, az nem más, mint hogy kiváló, kiemelkedően magas szakmai felkészültségű, az ingatlan finanszírozásban jelentős tapasztalatokat szerzett kollégákkal dolgozunk, akiknek kihívást jelent, ha az ügyfelek megelégedését is elnyerő módon tudnak egy ügyletet végigvinni és lezárni.


Főbb ügyfelek, referenciák

HB Reavis – EUR 140m kölcsön, négytagú konzorcium vezetése
Futureal – ETELE Plaza: EUR 150m kölcsön, négy tagú konzorciumban 50%-os részarány
Gránit Pólus Csoport - Westend City Center: EUR 335m kölcsön, öttagú konzorcium vezetése
Graphisoft Park Ingatlanfejlesztő Kft – irodaportfolió finanszírozás
GTC csoport - irodafinanszírozás
Adventum csoport – irodaportfolió finanszírozás
NIPÜF csoport – logisztikai portfolió finanszírozás
Torony Ingatlan Alap - irodaportfolió finanszírozás
CTP Magyarország - logisztikai portfolió és fejlesztés finanszírozás


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!