ProInterier Kft.

KépekCím: 1138, Budapest Esztergomi út 48.


Rövid bemutatkozás

A ProInterier cégcsoport, a cseh és szlovák piac meghódítása után Magyarországon 2006-ban kezdte meg működését, mely a válságot követő években a belsőépítészeti piac meghatározó szereplőjévé vált. Fő tevékenységi területünk irodaházak, közintézmények teljes körű belső kiépítése, elsősorban gipszkarton válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók szerelése. Utóbbi tekintetében, megbízhatóságunknak és szakértelmünknek köszönhetően a kétezres évek óta piacvezető szerepet töltünk be. A cég melegburkolatok értékesítésével is foglalkozik. A világ legnagyobb modulszőnyeg és LVT gyártójának az amerikai Interface-nek, valamint a német nora® gumiburkolatoknak kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk. Az elmúlt évek során munkakörünk shell & core kiépítéssel és fit-out munkákkal is bővült, így az építőipari tevékenységek egyre szélesebb spektrumát képviseljük a folyamatosan változó és növekvő igényeket felvonultató irodapiacon belül.


Okok, amiért a díjra érdemes

A 2019-2020-as évek egyik legnagyobb irodapiaci projektje a HB Reavis fejlesztésében épülő AGORA komplexum, ahol az első ütemben kialakított Raiffeisen bérleményben 16 850 m2, valamint a BP területén 19 400 m2 álpadlórendszert építettünk ki.
Az irodaházban jelenleg a Qubes bérleményi területén dolgozunk, ahol további 4 100 m2 álpadló kerül lerakásra.

A 2020-ban a ProInterier Kft. számára az OTP Bank újonnan épülő székháza is kiemelkedő projekt, ahol a MARKET alvállalkozójaként mind a hét emeleten cégünk végzi a több mint 40 000 m2 álpadló kiépítését.

Az egyedi formavilágú Budapest ONE business park első ütemének álpadlózási munkáit is a ProInterier Kft. végezte. A több mint 24 000 m2 kiépítését, 2021-ben a második ütem munkálati követik majd.

Közel egy évtizedet felölelő munka után idén az Atenor projektje, a Váci Greens iroda komplexum is elnyerte végleges formáját. A ProInterier Kft. mind a hat épület létrehozásában tevékenyen részt vett.
Míg kezdetekben „csak“ fitout munkákkal és álpadlózással voltunk jelen, addig a D épületben már shell&core kiépítést is végeztünk a projekten. Ennek köszönhetően az utolsó fázisban kialakított E és F épületeken a belső kiépítések mellett a shell & core munkákra is újra megbízást nyertünk. Ez körülbelül 50 000 m2 irodaterület víz- és hőszigetelésének kialakítását, műgyanta burkolatainak kiképzését, lakatos munkáit és többszintes mélygarázsainak kialakítását jelenti. A megaprojekt végül összesen 123 000 m2-nyi bérlői területtel zárult.
Munkánk minőségét és szakmai elismerésünket pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy az F épületben olyan nagynevű bérlők irodáinak fitout munkáit végeztük, mint az Adecco Hungary, az NN Biztosító Zrt., a Sanofi-Aventis Zrt. vagy az Intrum Justitia Zrt.

Az evosoft Hungary Kft. hat emeletes székházának jelentős részén, mintegy 17 000 m2-en, bontható álpadlót építettünk be, majd ezeknek a területeknek nagy részét az általunk forgalmazott Interface modulszőnyegekkel burkoltunk le.

Az idei év egyik legnagyobb szakmai kihívásaként a ProInterier Kft. az Allee bevásárlóközpont food court részének bővítésén is dolgozik, melyet várhatóan 2021 elején adnak át. Az éttermek és a látogatók részére építünk ki nagyobb teret, valamint hamarosan négy új vendéglátó hellyel is növekszik a kínálat, így az újabb bérleményi területek számára is cégünk alakítja ki a szükséges helyiségeket.
Az ismert munkafolyamatok, mint például az álmennyezetek, gipszkarton válaszfalak, vagy acélszerkezetek kialakításában nincsen jelentős különbség egy iroda kiépítéshez képest, azonban az egyedülálló munkarend extrém megpróbáltatások elé állítja a legrutinosabb szakembereket is. Annak érdekében, hogy a látogatók továbbra is igénybe tudják venni az Allee által kínált szolgáltatások és az üzletek teljes nyitvatartási idővel tudjanak üzemelni, a munkafolyamatokat kizárólag az éjszaki órákban tudjuk elvégezni. Mire eljön a reggeli nyitás időpontja, minden átalakításra utaló jelet el kell tüntetni és a színteret eredeti állapotába kell visszaállítani.


Főbb ügyfelek, referenciák

AGORA Budapest – Raiffeisen bérlemény
AGORA Budapest – BP bérlemény
AGORA Budapest – Qubes bérlemény
Váci Greens irodakomplexum
Budapest ONE
OTP Bank székház
evosoft Hungary Kft. székház
Allee food court bővítés


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!