ESAB Kft. Budapesti Szolgáltató Központja

Szeretnél itt dolgozni?

Képek

Az Év Irodája Nagyvállalati díj 2020 Döntős


Szolgáltatók

Növénydekoráció

Bloom and Go Kft.

Irodabútor

Bravosincord Kft.

Projektmenedzsment

Eston International Ingatlantanácsadó Zrt.

Értékesítő cég

Futureal Zrt

Mobil és üvegfalak

GMB Solutions

Tervezés / belsőépítészet

Pivot270 Belsőépítész Stúdió

További szolgáltatók


Cím: 1083, Budapest Bókay János utca 44-46. C6.

Átadás éve: 2020 Q1

Kialakított terület mérete: 1750 m²

Irodában dolgozók száma: 220

Bérlő cég: ESAB Kft


Rövid bemutatkozás

Az ESAB a világ egyik vezető hegesztőgép és hegesztőanyag forgalmazó vállalata. Budapesti székhelyű szolgáltató központját 2008-ban alapította, mely folyamatos bővülésének köszönhetően a Corvin negyed egyik vadonatúj irodaházában találta meg új székhelyét.

Fiatal kollégáink folyamatos bevonásával valósult meg az iroda kialakítási projekt: lokáció és munkaállomások, bútorok kiválasztása, design ötletek, stb. Elsődleges szempont az ingatlan kiválasztásánál a jól megközelíthető és központi lokáció volt.

A belső terek kialakításánál egyaránt gondoskodtunk a kollégáink kényelméről és mentális egészségéről (akusztikai megoldások, élő növények elhelyezése) valamint az ergonomiáról és a funkcionalitásról (kötetlen munkaállomások, pihenősarkok, szórakoztató terek)

Cégünk indusztriális arculata és profilja ellenére sikerült egy magával ragadó és barátságos környezetet kialakítanunk munkatársaink és vendégeink számára.


Okok, amiért a díjra érdemes

Mert:
- Fiatalos: Közösségi tereink kikapcsolódásra, játékra és pihenésre is alkalmasak. A különböző formájú színes bútoraink között minden kolléga megtalálhatja a számára alkalmas kikapcsolódási formát.

- Élhető: Az open office jellege ellenére rengeteg olyan térből áll az iroda, amelyet különböző innovatív akusztikai megoldások és okos irodai rendszerek tesznek élhetővé. (100% friss levegő befúvás, kisebb csoportos hőszabályozás lehetősége, automata led világítás, asztalok nyitható ablakok melletti elhelyezése, élő növények elhelyezése)

- Funkcionális: Kötetlen munkaállomásaink kollaborációs és közösségi munkavégzésre biztosítanak lehetőséget, illetve lockereink térelválasztóként és tárolási lehetőségként is funkcionálnak.

- Ergonómikus: Minden munkaállomásunk emelhető asztalból, akusztikai panelből, és a legkorszerűbb ergonómiai ajánlásoknak megfelelő székből áll, melynek háttámlája újrahasznosított anyagból készült.

- Otthonos: Irodánk összképe hívogató és barátságos, bútoraink és kollaborációs tereink kényelmének, design elemeinek, illetve konyháink funkcionalitásának és minden igényt kielégítő felszerelésének köszönhetően.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!