White Star Real Estate Budapest irodája

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1124, Budapest Csörsz utca 49-51.

Átadás éve: 2020 Q1

Kialakított terület mérete: 470 m²

Irodában dolgozók száma: 45

Bérlő cég: White Star Real Estate Kft.


Rövid bemutatkozás

A White Star Real Estate ingatlanfejlesztő cég a beruházásainak léptékéhez és presztízséhez méltó, visszafogott, mégis karakteres találkozási pontként képzelte el a budapesti központot. A 30-35 állandó belső munkatárs és az időszakosan az irodában tartózkodó 10-15 külsős munkatárs részére kényelmes és inspiráló irodatér kialakítása volt a fő vezérlő elv. A klasszikus eleganciát nemes anyagok és sötét tónusok képviselik, amelyekhez bátor színvariációk, szokatlan anyagváltások és egyedi bútorelemek adnak kortárs lendületet.


Okok, amiért a díjra érdemes

A fogadótérben és a nagy forgalmat bonyolító tárgyalókban puha textilek és sok fa felület gondoskodik a kényelemről és a luxusérzetről, és a három phone booth (telefonfülke-kistárgyaló) berendezésének lágy formái is ezt erősítik. A mobilfallal kettéosztható, többfunkciós nagytárgyalóban a parketta a falra felfutva rendeződik 45 fokos szögű alakzatba, és a padlószőnyeg egyedileg mixelt 45 fokos háromszögei több helyiségben is követik a példáját – a fal síkját veszik birtokba.
A stílusos lobbytól és tárgyalóktól jól elkülönülnek a munkaállomások és a közösségi tér. A két hosszanti oldalán üvegfalú, nyitott irodatérből kilátni a kertre, ahonnan sok természetes fény jut be. A tárolásról itt áttört egyedi bútor gondoskodik, amely révén a fény és a kertre való átlátás is megmarad; a függesztett mennyezeti elemekre pedig benti növények telepíthetők. Emellett az iroda több pontján kényelmes beszélgetősarkok, közösségi pontok járulnak hozzá a jó közérzethez.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!