Brown-Forman

Cím: 1033, Budapest Polgár 8-10.
Átadás éve: 2019 Q4
Kialakított terület mérete: 137 m²
Irodában dolgozók száma: 5
Bérlő cég: B-F Hungary Kft.
Irodabútor
Feydom
Tervezés / belsőépítészet
Torter e-Design Kft.
Kivitelezés / Fitout
Torter e-Design Kft.
Marketing ügynökség
We Are Reklámügynökség Kft.
Projektmenedzsment
We Are Reklámügynökség Kft.

Rövid bemutatkozás

A sokak által ismert és kedvelt Jack Daniel’s, Finlandia, El Jimador italokat gyártó Brown-Forman magyarországi csapata 2019-ben új irodába költözött. Számos szempontot figyelembe véve, a cég új otthona végül a Flórián Udvarban található 137 nm-es helyiség lett. A választott épületben sok a természetes fény és a parkosított környezet, az óbudai elhelyezkedés pedig a legtöbb kolléga számára is ideális.

Az új iroda kialakításánál a We Are Reklámügynökség szorosan együttműködött a Brown-Forman globális iroda csapatával, hogy a végeredmény mindenben megfeleljen a cég magas nemzetközi design és térkialakítási standardjeinek.

A térszervezés és kialakítás tekintetében az alábbi igények merültek fel:
• 4 munkaállomásos központi terület,
• munkaállomás egy külön helyiségben, de mégis szorosan csatlakozva a központi területhez,
• pihenőrész,
• 10 fős tárgyalóhelyiség,
• multifunkciós recepciós pult, ami a cég tevékenységéhez illeszkedően valódi, működő bárpultként is használható mixer-tréningek alkalmával,
• valamint egy szerverhelyiség.

Okok, amiért a díjra érdemes

Szerethető
A kialakításnál és a design megalkotásánál fontos szempont volt, hogy a „hagyományos” irodai hangulat helyett stílusos, élettér-szerű, a cég arculatának megfelelő legyen a végeredmény

Otthonos
A kialakításnál az iroda többek között új fali és padló burkolatokat kapott, valamint egyedileg tervezett és gyártott bútorok járulnak hozzá ahhoz, hogy olyan tér alakulhasson ki, amelyben a kollégák örömmel dolgozhatnak.

Élhető
A berendezés mellett a kialakítás során fontos szempont volt, hogy minden teret minél több természetes fény világítson be, de egyúttal mégis legyen a helyiségeknek egy mérsékelt intimitása.

Önazonos
Anyaghasználatban, illetve dekorációs elemekben visszaköszönnek a forgalmazott márkák, valamint azok sajátos arculati jegyei.

Rengeteg közös munkával és együtt-gondolkodással egy olyan iroda született meg, ami hangulatában messzemenőkig feledteti a klasszikus irodai hangulatot, funkcionalitásában és designjában pedig maximálisan megfelel a cég és a munkatársak igényeinek.