Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

Green Court Office

Cím: 1134, Budapest Dózsa György út 144-148
Ingatlan mérete: 20200 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2021
Ingatlanfejlesztő
Codic Hungary
Tervezés / belsőépítészet
DPi design Kft.

Rövid bemutatkozás

A 20,200 m2 bérbeadható területtel rendelkező Green Court Office egy lakó- és kiskereskedelmi funkciókat is magában foglaló vegyes fejlesztés, a Green Court projekt része, mely egyesíti az iroda, a szolgáltatás, a kiskereskedelmi és a lakófunkciókat, megteremtve a munka és magánélet egyensúlyát.

Az iroda és lakó funkció, a több mint 1.700 m2-t elfoglaló kereskedelmi kínálat szolgálja a felhasználók kényelmét. A hatalmas belső kert, az egyes irodaszintek nagy teraszai és a szomszédos Kassák park együttese biztosítja, hogy ez a belvárosi projekt páratlan kapcsolatot jelentsen az azt körülvevő természetes, zöld környezetével.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Green Court projekt a Dózsa György úti új fejlesztések úttörőjeként meghatározó szerephez jut a Váci úti irodafolyosóhoz kapcsolódó új irodai alpiac kialakításában. A vegyes funkciós fejlesztés kiemelt figyelmet fordít a városi ökológiai értékek megteremtésére és a környezettudatos megoldások alkalmazására.

A Green Court Office a Codic csoporttól megszokott legmodernebb technológiai megoldásokat hasznosítva BREEAM Excellent minősítésű kialakítással valósul meg. Az épület egyedi építészeti motívuma a kéthéjú átszellőztetett üveghomlokzat, mely megnövelt hőtechnikai és akusztikai védelmet biztosít az utcai homlokzatokon, valamint garantálja az épületben dolgozók fokozott kényelmét és a well-being érzést. A használók igényeit a 3.300 m2-es bútorozott belső kert, számtalan terasz, az irodaházban található étterem, kávézó és az más szolgáltatásai mellett a belvárosias környezet megannyi egyéb terméke és szolgáltatása elégíti ki.

Tervező : Dpi design Kft.
www.greencourtoffice.hu


Szolgáltatások

A Green Court Office komplex Budapest belvárosa közelében, a főváros legaktívabb és legnagyobb üzleti negyedében, a Váci úti irodafolyosó új fókuszpontjában helyezkedik el.

Nagyszerű városias környezetének köszönhetően az irodaház dolgozói számos szolgáltatást vehetnek igénybe, mint például fitneszközpontok, magánorvosi rendelők, posta, bankfiókok, bank automata stb. Megannyi étterem, élelmiszerbolt és a közeli piac kínál változatos étkezési és vásárlási lehetőséget mindössze pár perc séta távolságra.

Budapest legnépszerűbb bevásárlóközpontja, a Westend City Center - üzletek százaival valamint étkezési és vásárlási lehetőségekkel - szintén sétatávolságon belül található.