Az Év Lakóingatlan Fejlesztése

Kassák Residence

Cím: 1134, Budapest Klapka utca 4-6.
Átadás éve: 2020 Q3
Ingatlanfejlesztő
WING

Rövid bemutatkozás

A WING, a magyar ingatlanpiac piacvezető ingatlanfejlesztő vállalkozása 2017-ben lépett be a lakószegmensbe a LIVING ernyőmárka alatt egy a XIII. kerületben épülő lakópark, a Kassák Residence megvalósításával. A lakópark korát megelőzve, Magyarországon elsőként kínált közösségi szolgáltatásokat értékajánlatának részeként, lakásai pedig egytől egyig okos otthonok. A fejlesztés értékesítettsége jelenleg 99%-os, a projektben még két szabad lakás elérhető.

A Kassák Residence két épülete Budapest XIII. kerületének kedvelt, családias hangulatú övezetében épültek fel, a Váci úttól csupán egy utcányi távolságra, az Apály utca, Angyalföldi út, Klapka utca és a projekt névadója, a Kassák Lajos utca által határolt tömbön. A környék nagy segítséget nyújt a napi teendők ellátásában, hiszen számos vásárlási lehetőség, patika, óvoda, egészségügyi és oktatási intézmény megtalálható. Ezen kívül maximális kikapcsolódási lehetőséget biztosít a mozgás szerelmeseink - köszönhetően a Városliget és a Margitsziget közelségének. A belváros mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, pár perces sétával elérhető a 3-as metró megállója és számos busz- és villamosvonal.

A Kassák Residence Budapest első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóparkja. A projektben összesen 232, főleg 30-130 m2-es, többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás otthonok kerültek kialakításra. A lakók egyedülálló módon bármikor élvezhetik a lakópark által kínált közösségi szolgáltatások előnyeit. Olyan szolgáltatások vehetők igénybe, mint a közösségi fészer, takarítás, on-site csomagpont és közösségi autó, melyek hozzájárulnak a hatékony mindennapokhoz.

A Kassák Residence lakásai egytől egyig okos otthonok. Már tervezés során figyelembe vették a legmodernebb okos megoldásokat, a lakóingatlanokat a kezdetektől felkészítik a Smart Home szolgáltatásokra (központi egység, fűtés szabályozás, okos dugalj), de felár ellenében lehetőség van bővített csomag (Smart+) igénybevételére is.

A LIVING a Kassák Residence előkészítése során az önkormányzattal szoros együttműködésben dolgozott együtt és küldetésének tekintette, hogy olyan épületegyüttest hozzon létre, amely illeszkedik a megújuló XIII. kerület fejlődési stratégiájába és a hajdani barnamezős terület tömbrehabilitációja révén egy a környezet és a majdani lakók igényeire szabott lakópark valósuljon meg. A cél megvalósítása érdekében a lakók jóléte a tervezési szakasztól kezdve a figyelem fókuszában állt. Az egykori ipartelepből egy emberközpontú, kertvárosi lakópark jött létre, ahol a zöld területek maximalizálását előkertek, tetőkertek és egy belső park biztosítja, ami a három ütem elkészültével összesen 9000 m2-t fed majd le. Külön kiemelendő, hogy az épületek energiahatékonysági elemzéssel készültek, a homlokzatok és az eltolt térszerkezetek a lakások hőháztartásának optimalizálását és a lehető legnagyobb arányú természetes fényellátást szolgálják.

A LIVING számára fontos a kulturális örökség és a hagyományok megőrzése, így a névadó Kassák Lajos szellemisége megjelenik a lakópark kertépítészetében is. A belső parkban a két központi közlekedési csomópontot Kassák egy-egy festménye inspirálta, a kertrészletek kialakítása követi a művek vonalvezetését, mely a magasból nézve tárul a néző szeme elé.

A fejlesztés második üteme, a 262 lakásos Kassák Passage területén jelenleg szerkezetépítés zajlik. A projekt a harmadik ütemével válik egésszé: a Kassák Terrace 250 lakással várja majd a lakásvásárlás iránt érdeklődőket.

Okok, amiért a díjra érdemes

-Közösségi szolgáltatások Magyarországon elsőként

-Tömbrehabilitációs fejlesztés, melynek során újjászületik a XIII. kerület egyik barnamezős területe, hozzájárulás a város fejlődéséhez

o Örökségvédelem: a festő Kassák műveinek adaptálása a kertépítészetben
-Emberközpontú fejlesztés, „zöld” szemlélet

o Energiahatékonysági és környezettudatossági szempontok figyelembevétele a tervezés és a kivitelezés során egyaránt

o Zöld felületek: széles előkertek, tetőkertek

-Okos otthonok alapfelszereltségként

-Prémium építési minőség, erős értékajánlattal

-Kiváló lokációjú, XIII. kerületi otthonok, kiváló megközelíthetőség mind autóval, mind tömegközlekedéssel

-Családoknak, fiataloknak és befektetőknek egyaránt kiváló választás

-Személyre szabott megoldások, testre szabható lakások

-Megbízható fejlesztő, stabil és erős pénzügyi háttér

Szolgáltatások

-Közösségi szolgáltatások

o Fészer
o Csomagpont
o Közösségi autó
o Takarítás

-Intelligens megoldások

o Smart Home díjmentes okos otthon alapcsomag
o Smart+ igény szerinti bővített csomag térítés ellenében

-LIVING Services property management szolgáltatás (hitel- és biztosításközvetítés, műszaki átadás, ingatlan management, berendezési szolgáltatás, műszaki módosítás, kivitelezés, takarítási szolgáltatás)

-Kedvező fizetési konstrukciók

o Már 2020-ban 5% áfával kínáljuk Kassák Residence lakásainkat
o Lehetőséget adunk arra, hogy a vásárlók idén mindössze 1 millió Ft-ért kössék le leendő otthonukat, így 2020-ban már nem kell többet fizetniük.