New Age Irodaház

KépekCím: 1138, Budapest Esztergomi út 44.-46.

Ingatlan mérete: 16500 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2022


Rövid bemutatkozás

A fejlesztési terület a budapesti ingatlanpiac egyik kiemelt helyszínén, a Váci úti tengely és az Árpád-híd pesti csomópontjánál található.

Az Árpád híd pesti hídfőjénél megvalósuló New Age irodaház a hely ikonikus épülete lesz. Szakítva az építési vonalak adta korlátokkal- nem épületsorban gondolkodva-, egy minden irányban érdekes, szoborszerű épület jön létre.

A New Age fonódó koncepciójának alapja az elmúlt évek fejlesztései során kialakult hangsúlyos erővonalak környezetre gyakorolt hatása. Ezen erővonalak mentén, a terület súlypontjában jelenik majd meg a minden irányból vizuális élményt nyújtó új irodaház.

BREEAM kíváló minősítés folyamatban van.


Okok, amiért a díjra érdemes

A CPI a környezettudatosságot és a kényelmi szolgáltatásokat szem előtt tartva fogja megkezdeni a több, mint 16 ezer négyzetméter kiadható irodaterülettel rendelkező épület fejlesztését. A vállalat által már bevezetett Tudatos Épület koncepciójának megfelelően a fenntartható, legkorszerűbb technológiákat alkalmazza.

Az innovatív megoldásokon alapuló épületet a nemzetközileg is elismert, FIABCI ingatlanfejlesztési nívódíjas Vikár és Lukács Építésziroda tervezte.

A projekt 2019-ben elnyerte a Portfolio Property Awards díját az ÉV legjobb koncepciója kategóriában.

New Age kisfilm itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=kmUdLlT9AQA&t=2s

website: www.newagebc.hu


Szolgáltatások

Étterem-kávézó, beltéri és kültéri közösségi terek, tárgyaló pavilonok, kerékpár tárolók és zuhanyzók, zöld megoldások-, ilyenek az elektromos töltőállomások, beltéri és kültéri sport és rekreációs lehetőségek, Human Innovációs Program; emberközpontú well-being szolgáltatások várják a feltöltődésre vágyó bérlőket. A bérlők részt vehetnek jóga, pilates, egyéb sport és egészségmegőrző foglalkozásokon. Igénybe vehetnek masszázs, ruhatisztító, cipő - és ruhajavító szolgáltatást. Színház, koncertjegy vásárlás, termelői piac is elérhető a HIP programon keresztül.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!