Az Év Belsőépítész cége

Nanavízió

Cím: 1111, Budapest Bartók Béla út 10-12.

Rövid bemutatkozás

A Nanavízió egy 2011-ben alakult, tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozó budapesti építésziroda, melynek tevékenységében egyforma súllyal szerepel a művészi koncepcióalkotás és a precíz mérnöki munka. Munkáink között nemcsak családi házak, újragondolt lakásbelsők, professzionális irodaterek, hanem merész, figyelemfelkeltő köztéri installációk és műtárgyszerű, de funkcionális bútorok, kiegészítők is találhatók.
Dániai építészeti tanulmányaink során találkoztunk és barátkoztunk össze, és a barátságból később közös szakmai munka született. Az iroda alapítása előtti éveket Pajer Nóra egy kivitelező cégnél, Soltész Noémi pedig egy tervezőirodánál töltötte Budapesten, ahol értékes tapasztalatokat szerezve vált mindennapjaink részévé az azóta is ránk jellemző maximalizmus. Együttműködésünk az évek során megmutatta, hogy a magunkkal hozott
tervezői és kivitelezői szemléletmód és tapasztalat hatékonyan támogatja és jól kiegészíti egymást a különböző építészeti és belsőépítészeti feladatok megoldásában.
Tíz év alatt a Nanavízió egy sokoldalú csapattá fejlődött: munkánk nyomán izgalmas, modern esztétikájú épületek és terek születnek - kifogástalan minőségben. A válogatott, megoldásorientált szakembergárdával képesek vagyunk új irányokban gondolkodni, az építészetben járatlan utakat is megismerni. Portfóliónk ezért színes, egyedi megoldásokkal teli, és minden munkánkban felfedezhetők különleges, egyedülálló megoldások, melyek minden esetben a megbízóval történő termékeny tervezési folyamat eredményei. Az irodára jellemző stílusjegyeknek köszönhetően bárhol könnyen felismerhető, ha a Nanavízió is részt vett az épített környezet alakításában.

Okok, amiért a díjra érdemes

Portfóliónk színes, egyedi megoldásokkal teli, és minden munkánkban felfedezhetők különleges, egyedülálló megoldások, melyek minden esetben a megbízóval történő termékeny tervezési folyamat eredményei. Az irodára jellemző stílusjegyeknek köszönhetően bárhol könnyen felismerhető, ha a Nanavízió is részt vett az épített környezet alakításában.

Főbb ügyfelek, referenciák

Wolters Kluwer
Immofinanz / Konferencia terem
Forestay
Stay in Hungary / SSG
White Star Real Estate / saját iroda, Krisztina Pláza
IFUA Horváth & Partners
Salva Vita alapítvány / Szeglet