IDEMIA Hungary

Képek

Az Év Irodája Kisvállalati díj 2020 Döntős


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 2040, Budaörs Szabadság út 117

Átadás éve: 2020 Q2

Kialakított terület mérete: 1250 m²

Irodában dolgozók száma: 105

Bérlő cég: IDEMIA HUNGARY KFT


Rövid bemutatkozás

Az IDEMIA Hungary Kft. a globálisan jelen lévő IDEMIA cégcsoport magyarországi leányvállalata. Fő tevékenysége a magyarországi lakosság bankkártyáinak megszemélyesítése a különböző bankok megbízása alapján.
Az IDEMIA új, budaörsi irodájába a vállalatcsoport szolgáltató központja (Shared Service Center) költözött, mely pénzügyi-számviteli szolgáltatásokat és IT szolgáltatásokat nyújt a francia cégközpont és a többi leányvállalat részére.

A Blue Business Interior előkészítésével indult a projekt, amikor a bérlői igények összesítésre kerültek és elkészült a tervezés program.

Az IDEMIA nemzetközi branding és arculati anyagából kiindulva készült el a belsőépítész koncepció mely a LevelUP Office design kreatív csapatának személyiségét és a megrendelő nyitott, fiatalos és előremutató hozzáállását hordozza magában.

A bérlőképviseletet és projektmenedzsmentet a Capstone Management végezte, majd a belsőépítész generál kiviteli tervek elkészülte után a kivitelezési műszaki ellenőri feladatokat is ellátta.

A csapat mindvégig monitorolta és kézben tartotta a teljes projekt költségvetését, így a folyamat végén nem csak a területet hanem a pénzügyi zárást is sikerrel átadtuk.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az erős vállalati a kultúra és a megrendelő céltudatos jövőképe lehetővé tette, hogy egy igen izgalmas és örömteli tervezési folyamat után egy ilyen karakteres tér jöhessen létre.
A tér a térben koncepció és az együttműködést segítő közösségi terek a fiatal csapat számára lettek kialakítva. A csapatok és divíziók közti kommunikáció elősegítése mindvégig prioritás volt a tervezés során.

#riddle
A tárgyaló egyik falán egy közismert szám dalszövege található piktogram sorozatban lefordítva.
-hint:technologic-

#officedog
!kutyabarát iroda!
A kantin hold grafikájának kráterei is elrejtettünk egy mancs nyomot ami a bizonyíték, hogy először kutya járt a holdon.

Walkthrough video:
https://drive.google.com/file/d/16jYU8RwhFkcvgM2YawDcttDMA2A1AjFo/view?usp=sharing


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!