Value 4 Real Építő Kft.

Cím: 1027, Budapest Kapás utca 6-12.

Rövid bemutatkozás

A Value4Real Építő Kft. a Value4Real Group 2016. évben alapított leányvállalata.
A Cégcsoport erős mérnöki és tervezői hátteréből táplálkozó, első sorban az irodai fit-out és retail szektorra specializálódott üzletág generál kivitelezési, vagy design&build, vagy szolgáltatást nyújt kiemelkedő ügyfélkörének.
A már nemzetközileg is ismert Value4Real Group többi tagjához hasonlóan, a Construction üzletág is első sorban külföldi háttérrel rendelkező, hazai ügyfeleket szolgál. Az ehhez szükséges szemléletmóddal, nyelvtudással rendelkeznek, képesek a különböző megbízók egyedi igényeinek megfelelni.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Value 4 Real Építő Kft. három éves működése alatt több mint 30 ezer m2, főképp iroda fit-out kivitelezést valósított meg, vagy valósít meg jelenleg is. Projektjeik több mint 30%-a design&build konstrukcióban készült. Különösen büszkék arra, ha egy irodaprojekten az irodaház fejlesztőjének és a bérlőnek is elnyerik bizalmát és egy csapatként hajtják végre először a tervezést, majd a kivitelezést.
Projektjeik végrehajtása során a saját generáltervező és mérnökcsapat folyamatos támogatást nyújt és ezzel nagyban hozzájárul a Value4Real Építő Kft. sikereihez.
Az üzletág az alapítás óta töretlenül fejlődik. 2019. évben léptékváltáson estek át, amelyek elsősorban az elnyert projektek méretében és a csapat növekedésében mutatkozott meg.

Főbb ügyfelek, referenciák

- New Work Offices II/III, BSQ Irodaház
- CA Immo Iroda, City Gate Irodaház
- Nexogen, Hillside Irodaház
- Tresorit, City Gate Irodaház
- Aviareps, City Gate Irodaház
- R70 Étterem, R70 Office Complex Irodaház
- WorldQuant II. ütem, Freedom Palace
- Xylem, West Gate Business Park
- Adventum, Hümpfner Ügyvédi Iroda - Pajtás Étterem
- Iron Mountain, Studium Irodaház
- UDI, Átrium Park
- Bartók ház lobby
- Víziváros Office Complex lobby
- Roche, Nordic Light Trio Irodaház
- Unisys, Budapest One Irodaház
- HBO, Bank Center
- HubHub Budapest