LEVEL UP Office Design

KépekCím: 1115, Budapest Kelenföldi út 2.


Rövid bemutatkozás

Világszerte egyre többen ismerik fel, hogy az emberközpontú, funkcionális munkakörnyezet valójában mekkora hatással van a cégek produktivitására. A LEVEL UP Office Design ennek a szemléletmódnak az első, elkötelezett képviselője Magyarországon. Megalakulásunk óta azon dolgozunk, hogy a hazai vállalatok, beruházók és ingatlanfejlesztők számára kiemelkedő belsőépítészeti megoldásokat nyújtsunk, az irodaházak és közösségi terek teljes körű kialakításától egészen a személyre szabott, inspiráló egyéni munkakörnyezetek tervezéséig.

Nem designerek, hanem irodatervező mérnökök vagyunk. Hiszünk abban, hogy a design és a funkcionalitás ugyanolyan fontos szerepet töltenek be az irodai terek megalkotásánál. Ezért nem csupán látványterveket készítünk, hanem részletes, alaposan ellenőrzött megoldásokat tervezünk, amelyek biztosan működni fognak. A tervezési fázison túl egészen a megvalósulásig kísérjük a projektjeinket, hogy valóban olyan tereket alkossunk megrendelőinknek, amelyek maximálisan támogatják majd az irodát használó vállalkozások mindennapjait.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években egyre több hazai cégnek és beruházónak segíthettünk nyugati színvonalú munkakörnyezeteket teremteni, ahol hatékonyabban, produktívabban és boldogabban dolgozhatnak az emberek. Kezdeti csapatunk mára építészmérnökökkel, kreatív koncepciótervezőkkel, projektmenedzserrel és tapasztalt szakági tervező partnerekkel bővült, hogy a legnagyobb volumenű irodaprojektek során is professzionális és kiemelkedő szolgáltatást nyújtsunk megrendelőinknek.


Okok, amiért a díjra érdemes

Egyre több projektnél vagyunk jelen generáltervezőként és szakági tervezés terén is maximális szolgáltatást tudunk biztosítani.
Folyamatosan növeljük a cég létszámát, így 2019-ben is több rendkívül nagy tapasztalattal rendelkező kollégával bővültünk.
Projektjeink gördülékeny lebonyolítása érdekében bevezettünk egy projekt management szoftvert, amelynek segítségével még hatékonyabban ki tudjuk szolgálni az ügyfeleinket.
Büszkék vagyunk rá, hogy kollégáink évente több szakmai továbbképzésen, illetve kiállításon vesznek részt pl. az évente Milánóban megrendezésre kerülő Salone del Mobile bútorkiállításon, ahol megismerkedhetnek a legújabb trendekkel.


Főbb ügyfelek, referenciák

BALASYS IT Office
INFOGROUP Office
TETRA PAK Office
MANNVIT Office
TIGRA Office


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!