Szikra Coworking

Cím: 1072, Budapest Klauzál utca 30
Ingatlan mérete: 750 m²
Tervezés / belsőépítészet
MAI Studio

Rövid bemutatkozás

Szia! Ez itt a Szikra, Budapest egyik legújabb közösségi irodája: szabadúszók, startupok, egyéni vállalkozók, egyszemélyes cégek kedvenc megoldása a munkaterülettel kapcsolatos problémákra. Küldetésünk, hogy tökéletes környezetet biztosítsunk vállalkozásod számára.

Bérelj magadnak a fix asztalaink közül egyet, hogy bármikor bejöhess hozzánk dolgozni, vagy akár ugorj be néhány órára, ha úgy alakult a napod. Használhatod a tárgyalóinkat is, sőt, akár konferenciát vagy workshopot is szervezhetsz.

Recepciós kollégáink örömmel kezelik a leveleidet, figyelnek a csomagjaidra. Használd a kerékpártárolónkat, a kényelmi szolgáltatásainkat és természetesen a szupergyors wifinket. A Szikra alapítói azért hagyták maguk mögött a lakásirodákat, hogy olyan légkört teremtsenek, ahol mindenki zavartalanul dolgozhat. Közösségi tereinket úgy terveztük, hogy ösztönözzék a kapcsolatépítést, és recepciósunk is szívesen összeköt valakivel a következő projektedhez.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Szikra Coworking közösségi tere a célközönség igényeit figyelembe véve a maximális flexibilitás jegyében lett kialakítva. Kávézós stílusú elrendezésével kényelmes környezetet biztosít gyors megbeszélésekhez, egésznapos munkához, vagy akár csoportos coworkinghez is.

A nap végén azonban pillanatok alatt 80 fős rendezvényhelyszínné alakítható, így közösségi meetupoknak, előadásoknak és kapcsolatépítő eseményeknek biztosít helyet.

Szolgáltatások

Flexibilis közösségi tér
Rendezvényhelyszín
Munkaállomások
Privát irodák
Tárgyalók
Telefonfülke
Kerékpártároló
Workshophelyszín
Konyha és ebédlőhelyiség
Recepció