Az Év Fejlesztő Cége

OTP Ingatlan Zrt.

Cím: 1026, Budapest Riadó 1-3.

Rövid bemutatkozás

Az OTP Befektetési, Ingatlanforgalmazási és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságot (rövidített neve: OTP Ingatlan Zrt.) az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 100 millió Ft alaptőkével 1990 decemberében. A közel 3 évtized alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - a garancia arra, hogy az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb, legmegbízhatóbb szereplője lett.
Társaságunk elsősorban a lakásépítésre fókuszál, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható. Az alapítást követően évente átlagosan 400-500 lakást építettünk, amely napjainkig összesen 7500-7800 db piaci alapon megépített, illetve építés alatt lévő új otthont jelent a mintegy 120 ezer négyzetméternyi megvalósított intézményi, kereskedelmi, szolgáltató és irodaépületek mellett.
Többi szolgáltatásunk is az ingatlanpiachoz kapcsolódik, így többek között befektetői, ingatlanfejlesztői, üzemeltetési, valamint ingatlanforgalmazási és műszaki szakértői tevékenységet is végzünk. Munkatársaink magas fokú szakképesítéssel és jelentős szakmai gyakorlattal rendelkeznek, így társaságunk beruházásait, illetve az ingatlanpiachoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásainkat felkészült és tapasztalt szakemberekből álló csapatunk valósítja meg az OTP Bankcsoport biztos hátterével, mindez a hazai és a régiós piacon is egyedülálló garanciát jelenthet partnereink és ügyfeleink számára.