Az Év Belsőépítész cége

BRED Design Line

Cím: 6000, Kecskemét Tavaszmező u. 57.

Rövid bemutatkozás

BRED Design Line mögött a BRED Irodabútor Kft. szakmai múltja és piaci referenciája áll.
A 20+ éves tapasztalattal rendelkező — a design több részterületére specializálódó — csapat korszerű megoldásokat kínál, melyek fókuszában a tervezés — a funkcionális, ergonomikus design áll és a magas színvonalú kivitelezés.

2011. Innovációs díj (Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara)
2008. „SKY” Irodabútor (Magyar Termék Nagydíj)
2002. CONSTRACTIV Special line Bútorcsalád (Magyar Innovációs Szövetség)

Okok, amiért a díjra érdemes

A BRED csapata nem designszempontok alapján gondolkodik a tervezésről, hanem designgondolkodásban tervez. A projekttér berendezése: a bútorok, fények, eszközök és kiegészítők, mind a teret hasznosító ember szolgálatában kell, hogy álljanak, így a funkcionális és ergonomikus szempontok irányából halad a projekt-team a design és forma felé.

A módszerünk, eljárásunk lényege, hogy mielőtt még a belsőépítészeti tervezés elkezdődne, elemezzük a teljes működési folyamatot a miért?, hogyan? és a mit? kérdésekre válaszolva.
Stratégiai tervezőként a megbízó által elképzelteket, a belsőépítész vízióját és a kivitelezés szempontjait juttatjuk érvényre. Cselekvésalapon szervezzük a teret, amely az azt használók hatékonyságát, kényelmét és egészségét szolgálja.

Kompetenciánk kiterjed a színházi rendezéshez hasonló belsőépítészeti tervezésre; dramaturgiára, azaz a folyamatelemzésre; térszervezésre, a világítástervezésre, a formatervezésre, a bútortervezésre. Speciális ismeretekkel rendelkezünk színházi, oktatóterek, egészségügyi szolgáltatók és szállodák tervezésében.

Modellünkben a legfontosabb elv a térelemek, az ott tevékenykedő ember működési viszonyainak megismerése, optimalizálása és a testi-lelki jóllétük biztosítása.

Projekt (átadás: 2019 júliusa): Premier Med Egészségügyi, Oktató és Kutatóintézet

Főbb ügyfelek, referenciák

ABRAZÍV KFT. (Kecskemét)
HÍRŐS AGÓRA (Kecskemét)
KNORR-BREMSE FÉKRENDSZEREK KFT. (Kecskemét)
KNORR-BREMSE R&D (Budapest)
LÁNG MŰVELŐDÉSI HÁZ (Budapest)
MAN (Szigetszentmiklós)
NEUMAN JÁNOS EGYETEM (Kecskemét)
PREMIER MED EGÉSZSÉGKÖZPONT (Budapest)