Dome FIT-OUT

Cím: 1023, Budapest Lajos u. 28-32.

Rövid bemutatkozás

A Dome FIT-OUT - 2005-ös megalapítása óta - a Dome-csoport tagjaként komplex belsőépítészeti, tervezési és kivitelezési szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.
Kezdetekben lakossági ügyfelek kiszolgálása volt a fő tevékenysége, majd az évek során a megbízásokat felváltották a közületi ügyféligények.
A kereskedelmi és állami megbízások során egyre szélesebb körű szolgáltatásokkal segítették partnereiket tanácsadással, belső terek kialakításával, átépítésével. Személyre szabott belsőépítészeti elképzelések, berendezési, elhelyezési koncepciók, 3D-s látványtervek kidolgozásával vívták ki ügyfeleik elismerését.
A globális irodapiacon technológiai és ezáltal munkahelyhasználati forradalom zajlik, néhány éve sorra épülnek az okos irodák és okos épületek. Reagálva a nemzetközi trendekre, a Dome 2019-ben szakmai és pénzügyi befektetőként partnerségre lépett „Az Év Proptech Megoldása 2018” díjat elnyert, méltán sikeres Invensol Hungary Kft-vel. Ennek köszönhetően immár munkaterület-optimalizálási, munkakörnyezet-fejlesztési megoldásokat és ehhez kapcsolódó HR tanácsadást is nyújtanak multinacionális ügyfélkörüknek, mely szolgáltatások a fit-out projektek részeként is igénybe vehetőek. A munkahelymenedzsment megvalósítása során az Invensol által fejlesztett SAM rendszert szenzorok támogatják a leghatékonyabb irodakialakítás elérésében.
Mindezeken túl szakembereik projekt menedzsment tevékenységet és független mérnöki tanácsadási szolgáltatást is nyújtanak ingatlanfejlesztők, ingatlanalapok, bankok számára.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Dome FIT-OUT 16 éves működése során több mint 100 iroda-, kereskedelmi- és ipari projektet vezényelt le sikeresen.
A 2019-es évben szolgáltatásait bővítette belsőépítészeti és proptech/okos iroda megoldásokkal.

Főbb ügyfelek, referenciák

Az elmúlt évek kiemelkedő referenciái:

Fővárosi Törvényszék II.-III. Kerületi Bíróság – Buda Square Irodaház – 3665 m2-es bérleménykialakítás
Fővárosi Ítélőtábla – Margit Palace Irodaház – 1946 m2-es bérleménykialakítás
MÁV Székház – Parkway Irodaház – bérleményátalakítási munkák 800 m2
Kálvin Square Irodaház – tetőtéri hűtési rendszer (1MW) üzemközbeni korszerűsítése

Megbízóik, akik az elmúlt években irodájuk belsőépítészeti-tervezési és kivitelezési igényeikkel a Dome FIT-OUT csapatát választották:

- SAINT-GOBAIN
- BIGGEORGE HOLDING
- DAIKIN HUNGARY
- CARUSSEL GROUP
- MÁV
- GRAFTON
- GENERALI
- BOIRON
- CONVERGENCE
- ESTON
- ADVENTUM
- MEDIA DYNAMICS
- FRESENIUS KABI
- INDOTEK
- ADDVAL
- HEINEKEN
- OTP
- RAIFFEISEN
- ERSTE
- REGENS
- COMPUTREND