MÁRTON14 ÖKOHÁZAK

Cím: 1094, BUDAPEST Márton 14
Ingatlan mérete: 2118 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2020
Ingatlanfejlesztő
ROSALIA HÁZ KFT

Rövid bemutatkozás

A Márton 14. társasház „A” lépcsőházában 40 db különböző méretű lakásból választhatnak a jövőbeni tulajdonosok, mindemellett, 14 db pinceszinti, 13 db földszinti teremgarázs-beálló és 14 db tároló kapott helyet.

Okok, amiért a díjra érdemes

Talán már Önben is felmerült a kérdés, hogy mitől Öko az Öko Ház? Milyen előnyökkel jár egy geotermikus rendszerű társasházban lakni a 9. kerületben? Milyen költségekkel számolhat a tulajdonos?


Mindannyian igyekszünk olyan környezetben felnevelni gyermekeinket, amelyek biztonságosan és egészségesek. Manapság az allergia már népbetegség, sokan szenvednek tőle, főleg a városokban. A geotermikus lakásban élőknek viszont nem kell ettől tartania, a rendszer kiküszöböli a lakáson belüli porhoz köthető allergéneket. Ehhez járul hozzá, hogy a 9. kerület bár belváros közeli, mégis zöldövezettel jobban ellátott, csendesebb és tisztább, mint a belvárosi lakóövezetek. A közelben található nem egy park, ahova gyalog bármikor pár perc alatt eljuthat és élvezheti a nyugalmat. A Középső-Ferencváros a kisgyermekes családok által preferált kerület, több játszótérrel és gyermekbarát programokkal. Természetesen innen a munkába járás is könnyen, gyorsan megoldható a kiváló tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően.

Az új építésű társasházaink geotermikus rendszerűek, melyek teljes mértékben környezet- és egészségkímélők. A föld hőjének felhasználásával az általunk kínált lakások hűtése és fűtése is 21. századi módon megoldott.

Környezetbarát, Energiatakarékos, Allergiamentes