Árkád Szeged

Képek


Szolgáltatók

Minőségirányítási tanácsadás

DGNB GmbH - Stuttgart, Németország

Ingatlanfejlesztő

ECE Projektmanagement Budapest Kft.

Üzemeltetés

ECE Projektmanagement Budapest Kft.

Ingatlantulajdonos

Einkaufs-Center Szeged G.m.b.H. & Co. KG

Kivitelezés / Fitout

Market Építő Zrt.

További szolgáltatók


Átadás éve: 2011Q4

Kialakított terület mérete: 58575 m²


Rövid bemutatkozás


Szegeden a Londoni Körút mentén 2011 októberében került átadásra az Árkád Szeged, amely nemcsak a város, hanem a régió legnagyobb bevásárlóközpontja 41000 m² bérbe adható területtel és több mint 1300 ingyenes parkírozóval.

Az épület 3 szinten közel 130 üzletet tartalmaz és az első emeleten egy igényesen kialakított ételudvart, amelyben 7 gyorsétterem kínálatából lehet választani és kulturált körülmények között elfogyasztani. Az épületben nem csak kereskedelmi egységek vannak, hanem további kávézók, bankfiókok, utazási iroda, posta és egyéb szolgáltatások.

Az épület árukkal történő  feltöltése elsősorban a Bakay Nándor utcán keresztül egy zárt rakodótérben történik.Az épület üzemeltetése a legmodernebb technika segítségével, környezetkímélő és energiatakarékos módon történik. Rendszeres, visszatérő vendégeink közül sokan kerékpárral érkeznek, ugyanakkor az épület tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető.

Hétköznap napi 20 ezer fő, hétvégén karácsonyi időszakban ennek kb. a duplája fordul meg az épületben.Az épület üzemeltetői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a kereskedelmi tevékenységen túl rendszeres kulturális programokat és egyéb látványos rendezvényeket szervezzenek a város lakóinak.Okok, amiért a díjra érdemes

- energiatakarékos világítás- és vízrendszer üzemeltetése
- szelektív hulladékgyűjtés
- kerékpárral érkező vendégek kulturált feltételrendszerének biztosítása


Nemzetközi zöld minősítés(ek)

DGNB Gold Certificate


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!