Corvin Offices

Képek

Az Év Irodaháza közönségdíj 2011 - I. helyezettKialakított terület mérete: 43000 m²

Bérlő cég: Ringier, EPAM, Garantiqa


Rövid bemutatkozás

A Futureal olyan attraktív irodatereket épít a bérlők számára, amelyek vonzó és inspiráló környezetet biztosítanak a legjobb munkatársak megszerzése és megtartása érdekében.

Hisszük, hogy egy emberközpontú munkakörnyezet megteremtésével - fókuszban a vonzó helyszínkiválasztás és a kapcsolódó modern szolgáltatások összhangjával - eredményesen fokozható a termelékenység és erősíthető a közösségi szellem.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan jelentős vállalatok bizalmát sikerült már elnyernünk, mint a Garantiqa vagy a Ringier, akik számára testre szabott irodatereket hoztunk létre.

A Futureal csapata az integritás, kreativitás, elkötelezettség, lelkesedés és szakmai tapasztalat egyedülálló ötvözetével rendelkezik. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy bérlőink speciális igényeit és elvárásait maximálisan megértve, valóra váltsuk azt a munkakörnyezetet, amelyet megálmodtak maguknak.


Okok, amiért a díjra érdemes

- kitűnő tömegközlekedési adottság
- mixed típusú fejlesztés
- magyar és nemzetközi elismerések
- megbízható és elismert magyarországi és nemzetközi háttérrel rendelkező magyar tulajdonos


Szolgáltatások

- egy helyen találhatóak az irodák, a lakások, a bevásárlóközpont, szolgáltatási lehetőségek, fitnesz szalon, uszoda, tetőkertek, sétáló utcák, mozi, stb.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!