Szegedi Vállalkozói Inkubátorház

KépekKialakított terület mérete: 1896 m²


Rövid bemutatkozás

Az "A" kategóriás, korszerű, három emeletes, lifttel felszerelt inkubátorház Szeged központjához és a Belvárosi hídhoz közel, zöldövezeti környezetben, a Tisza partján található. Az irodaház októberi átadását követően 2200 négyzetméteren száz kiadó iroda várja a három évnél nem régebben megalakult vállalkozásokat.

A XXI. századi technológiával működő irodaházban a falak és nyílászárók hőszigetelése, továbbá a VRV fűtésrendszer gondoskodik az alacsony üzemeltetési költségekről.

A Szegedi Vállalkozói Inkubátorházban működő cégek központi internet- és telefonszolgáltatást, igény szerinti tárhely-kapacitású szerverhasználatot és az irodaházon belül megtalálható rendszergazda segítségét is igénybe vehetik.

A szegedi inkubátorház épületében szintenként egy-egy tárgyaló, négy szociális helység, továbbá a földszinten büfé található. A mozgássérültek a földszinten két oldalról is akadálymentesen juthatnak az irodaházba.

Az iroda bérlők biztonságáról és a vendégek udvarias eligazításáról 24 órás portaszolgálat gondoskodik. Az irodaház előtt xx parkolóhely áll a bérlők és látogatóik rendelkezésére.


Okok, amiért a díjra érdemes

1. Segíti a hazai vállalkozások munkáját és elindulását
2.


Szolgáltatások

informatikai szolgáltatások:
• szerver,
• internet,
• fax,
• nyomtatás,
• rendszerfelügyelet,
jogi- és ügyviteli tanácsadás,
arculattervezés,
marketing tanácsadás,
tanfolyamok-, képzések szervezése.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!