CDO - Calasanz Downtown Offices

KépekKialakított terület mérete: 21000 m²

Bérlő cég: Boston Consulting Group


Rövid bemutatkozás

A Portus Buda Group beruházásában exkluzív irodákat hoztunk létre a főváros egy olyan épületében, mely központi elhelyezkedésű, klasszikus stílusú és mégis minden modern elvárásnak megfelel, a legfelső emelet pedig az egyik legszebb budai panorámával rendelkezik.
Budapest egyik építészeti műremekében, egy klasszikus épületkomplexumban helyezkedik el a bérlemény. Külön bejárattal, a szinthez tartozó és kizárólag a bérlők által használt földszinti recepcióval, gyorsliftekkel.
Az épület eredeti architektúrájának megőrzése és a modern kor szükséges gépészeti és technológiai vívmányának felvonultatása komoly kihívást jelentett tervező és kivitelező számára egyaránt.
Az épület környezete is 2011 tavaszára teljes egészében megújult, a szomszédos térek és zöldövezetek magas szinvonalú burkolatokat és rendezést kaptak.
Az irodáink belső terei és belsőépítészeti megoldásai olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek (9 m-es belmagasság, eltolt galériák, kilátó-tárgyaló), amelyeknek nincs párja Magyarországon.
Az irodaterületek négycsöves légkondícionálóval, szellőztető rendszerrel, álpadlóval és a legmodernebb gyengeáramú megoldásokkal felszereltek.


Okok, amiért a díjra érdemes

• klasszikus stílus modern szolgáltatásokkal. Egyszerre nyújtja a korszerű építészet és épületgépészet minden megoldását egy klasszikus épületben, unikumnak számít az irodapiacon

• extra építészeti megoldások
- üvegkönyvtár
- összenyitható tárgyalók (40 fő részére)
- kilátó - panorámatárgyaló
- 3-9 m-es belmagasság
- eltolt galériák
- magas kivitelezési minőség

• Az épület környezete (Váci utca, Március 15-e tér) elegáns és mozgalmas. A Budapest Szíve Program keretében az épület teljes környéke megújult.


Szolgáltatások

• Egyedi kialakítás és kialakítás
• legmagasabb szintű belsőépítészet és gépészet
• 4 csöves fan coil rendszer
• 3-9 m belmagasság
• kilátás (Dunai-panoráma, Belváros fölé, belső udvarra)


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!