PlanAir iroda

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Kialakított terület mérete: 230 m²

Irodában dolgozók száma: 12


Rövid bemutatkozás

A Kinnarps alapfilozófiája az emberközpontúság, valamint a környezet és az egyén folyamatos megújulásának támogatása. Mindezt nemcsak Ügyfeleink felé hirdetjük, hanem mi magunk is folyamatosan megújítjuk a munkakörnyezetet, hiszen ez minden munkatársra inspiráló hatással van, növeli a munkakedvet, hatékonyságot és végül a teljesítményt.
A PlanAirTM Office koncepciót saját irodánkban is folyamatosan fejlesztjük, bővítjük, újabb tartalmakkal gazdagítjuk. Azt valljuk, hogy tudatosan kiválasztott színekkel, valamint a hangok és az illatok segítségével jobban érezzük magunkat az irodában. 2010-ben a hangok és az illatok kerültek irodánk középpontjába.
Újragondoltuk csendszobánk koncepcióját.
A kollégák személyes hangszerei bekerültek az irodatérbe, és ha kedvük úgy tartja, a többiek és maguk szórakoztatására muzsikálnak. A csendszobát 7 féle fém ötvözetéből készült tibeti hangzó edényekkel, kaktuszfából faragott esőcsináló bottal és kecskebőr óceándobbal szereltük fel. Ezt a szobát mindenki szabadon látogathatja és a pillanatnyi kedvének, lelkiállapotának legjobban megfelelő hangszerek használatával relaxálhat.
Az ad hoc zeneterápia és a speciális zene, amit egy-egy munkatárs saját kezével állít elő hathatós eszköz a monotóniával, a zajterheléssel és a stresszel való küzdelemben, illetve ezek tüneteinek mérséklésében (a koncentrációs problémák, a rossz hangulat és a fáradékonyság.) A PlanAirTM irodákban a hangok, dallam, ritmus, színek és illatok, mint önálló kifejezőeszközök kapcsolódnak egybe.
A koncepció igazodik az ember bioritmusához elősegítve a fizikai, szellemi és érzelmi görbe mélypontjainak csökkentését, a csúcspont közeli állapotok időbeni meghosszabbítását.
Ennek tudatosítására helyeztünk el egy színórát irodánk falán, ahol a különböző színek a különböző aktivitási szinteket szimbolizálják.
Támogatjuk és büszkék vagyunk kreatív munkatársainkra, nálunk a munkahelyi szubkultúra része a kollégák műveinek folyamatos bemutatása az irodatérben és bemutatótermünkben. (festmények, akvarellek, fotók, gobelinek)


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!