AmRest

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

Paller Eszter

További szolgáltatók


Átadás éve: 2013Q1

Kialakított terület mérete: 440 m²

Irodában dolgozók száma: 30

Bérlő cég: AmRest


Rövid bemutatkozás


Az AmRest 2013 februárjában költözött be a Globe 13 nevű modern, minden igénynek megfelelő irodaház legfelső, kilencedik szintjére. Az AmRest számára alapvető cél volt, hogy az általa képviselt három márka – KFC, Starbucks és Pizza Hut - színvilágát és stílusát visszatükrözze az iroda kialakításánál. Ennek megfelelően lettek kialakítva a tárgyalók, amelyek megjelenése kötődik az általunk képviselt brandek stílusához. Az AmRest márka stílusa és színei, a nagytárgyalónál és az open office területeken jelennek meg. Ezt a sokszínűséget kapcsoltuk össze a cégünkre jellemző fiatalos, a korszerű irodákra jellemző, letisztul kialakításával. A nyílt tereken minden minimalizmusba hajló ergonómiai megoldás, a kommunikáció hatékonyságát szolgálja, miközben egy élhető tér érzetét is megtartja.Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda megjelenése egyszerre tükrözi Paller Eszter építész kreativitását, és funkcionalitásában támogatja az AmRest alkalmazottainak hatékony munkavégzését. Ennek eredményeképpen születtek meg azok a megoldások, melyek segítségével könnyebben és gyorsabban képesek kommunikálni és együtt dolgozni a különböző osztályok munkatársai. Ilyen, a számos különleges megoldás közül, hogy a fő tárgyaló nem szorul kivetítő vászonra vagy flipchart táblára, mert a fal olyan speciális bevonattal van lefestve, ami miatt könnyedén írható, majd a használat után egy mozdulattal tisztítható.
A változatosan összeválogatott bútorok miatt az iroda arculata egyszerre egységes és izgalmas. A teret megtöltő egyedi formatervezett elemek mellett, nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy élettel töltsük meg az irodát, amely visszatükrözi fiatalos dinamizmusunkat. Az étkezőben található sorba rendezett növények-amelyek minden egyes megnyitott éttermünket és kávézónkat szimbolizálja- kiegészül zenesarokkal és bordásfallal is.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!