STRABAG Property and Facility Services Zrt.

Képek

Az Év Üzemeltető Cége 2012 - I. helyezettFőbb ügyfelek, referenciák

NAV, CIB Bank, ORIGO Studios, ASIA Center, GYSEV, FGSZ, TIGÁZ, ERSTE Bank, KIKA áruházak, IMMOFINANZ-Stop Shop bevásárlóközpontok, HEGYVIDÉK bevásárlóközpont, AGRIA PARK bevásárlóközpont, Johnson Controls, MÁV IK Kft.,


Legfontosabb projektek

Környezetvédelem: BREEAM IN USE very good minősítés üzemeltetés vonatkozásában.
Papír alapú iroda helyett digitalizáció: saját fejlesztésű CAFM és cégirányítási rendszer, melyben a kollégák, műszaki karbantartók digitális eszközökön adminisztrálnak munkalapokat, igazolásokat, számlákat és szerződéseket.


Tranzakciók

Elsőként és egyedüliként a magyar piacon BREEAM IN USE very good üzemeltetési minősítés megszerzése egy cégünk által üzemeltetett A-kategóriás irodaházban.
Saját fejlesztésű CAFM szoftver alkalmazása ügyfeleiknél, melyet jövő év elejétől a használók már okostelefon applikációként / alkalmazásként is elérhetnek.
A megbízható és értékálló szolgáltatási színvonal eredményeként idén több mint 1 milliárd Ft értékű, 650.000 m2 területű új ügyfélszerzés.
A Bátor Tábor, a Heim Pál Gyermekkórház, a Gyermekétkeztetési Alapítvány, és az FM-PM vonatkozású konferenciák folyamatos, kiemelt támogatása.


Bevétel

11.000 / 12.000


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!